Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Klāt pļavu golfa starts

Nedēļas nogalē golfs valdīs ne tikai Rīgā un tās tuvumā, bet arī Valmieras pusē, kur sestdien ar startu "Zēmelēs" sāksies pļavu golfa sezonas sacensības. Pirmajam čempionāta posmam var pieteikties telefoniski, par savu vēlmi piedalīties informējot organizatorus. Gaidīti būs visi spēlēt gribētāji.

Valmieras rajona Bērzaines pagasta "Zēmeļu" golfa laukums pēc rekonstrukcijas ir paplašināts, un kļuvis vēl interesantāks nekā pērn. Lai pārliecinātos par veiktajām izmaiņām, drošākais veids ir uzspēlēt pašiem, ja vien sestdien jau nav ieplānots starts "Microlink Open".

Starts, kā jau pļavu turnīros ierasts, būs no plkst. 10 līdz 12. Piesakoties pa tālruni, tas jāizdara līdz plkst. 10. Rīkotāji brīdina, ka arī šādā gadījumā pēdējais tee time būs plkst. 12, bet vēlāk neviens starta laiks netiks organizēts.

Punktu uzskaites sistēma paliek tāda pati kā pagājušajā gadā - cik dalībnieku attiecīgajā kārtā piedalās, tik punktu uzvarētājs arī iegūst. Katra nākamā vieta saņem par punktu mazāk. Labākie, protams, tiks apbalvoti.

Pēc turnīra vēl sekos pasākuma neformālā daļa ar pirti. Cerams, tā noderēs nevis tādēļ, lai pļavu golferus žāvētu pēc lietiem un atsildītu pēc salšanas, bet gan lai dotu mundrumu visai garajai sezonai.

Arī šogad balvas un kausus gādā SIA "ZVZ" Modra Zvirbuļa personā ar SIA "VRBP" Jurģa Ābeles personā atbalstu un informatīvo atbalstu no a/s "Nord/LB Latvija" Aināra Poča personā.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē