Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc pirmās dienas septītajā desmitā

Startējot atklātajā Zviedrijas junioru čempionāta posmā, ne gluži tā kā cerēts pirmā diena pagāja Laurai Jansonei. Pēc “Halmstad GC” laukumā izspēlētās pirmās kārtas Latvijas juniore “Swedbank Junior Open” dala 66.vietu. Jansone uzskata, ka varēja nospēlēt labāk, un pagaidām nezīlē, vai sestdien izdosies pacīnīties par cut pārvarēšanu.

Lielākās problēmas pirmajā kārtā bija ar ripināšanu, golfs.lv stāstīja Jansone. Sava nozīme lielākos ciparos bijusi sarežģītajam laukumam – garas bedrītes, lieli grīni un fērveji, no kuriem nedaudz noklīdušās bumbiņas jau nākas meklēt starp kokiem.

Ja rīkotāji nav mainījuši sākotnējo nodomu pēdējā kārtā laist laukumā 48 golferes, Jansoni pirms otrās kārtas no provizoriskā cut šķir pieci sitieni. Vai to ir iespējams atgūt, rādīs tikai rezultāti nākamajās 18 bedrītēs. Jo īpaši junioru vecumā rezultāta svārstības mēdz būt pārāk lielas, lai ko prognozētu.

Sešas bedrītes Jansonei izdevās iziet ar PAR, deviņas – ar bugijiem, bet trīs reizes nācās pierakstīt divkāršos bugijus. Labāk veicās otrajā devītniekā, un jo īpaši tuvāk finišam. Pēdējās piecās bedrītēs iekrita četri PAR un viens bugijs. Neviena PAR Jansonei nebija PAR 3 bedrītēs, kur ar pirmo sitienu nav izdevies tikt uz grīna, bet ripināšanā tā negāja, lai PAR saglābtu.

Labāko rezultātu 72 dalībnieču konkurencē sasniedza beļģiete Benedicte Toumpsin, 5468 metrus garo PAR 72 laukumu izejot ar 70 sitieniem. Zviedrijas elites ranga junioru turnīrā laukumā devās 40 pašmāju spēlētājas un 32 citu valstu juniores.

Sestdien Jansonei jāspēlē ceturtajā flaitā (plkst. 8.30 pēc vietējā laika) kopā ar divām juniorēm, kam pirmajā kārtā arī neizdevās iekļūst labāko 50 skaitā.

“Swedbank Junior Open 2005” pirmās dienas rezultāti: http://www.golfdata.se/live/res_lbo.asp?tk=BF0520X&tour=BF&sida=2

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē