Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Gavaram un Indulēnai pa lāpstai

Ar Mikus Gavara un Anetes Indulēnas uzvarām sitienu spēles ieskaitē sestdien "Ozo Golf Club" noslēdzās "Kemira Open". Galvenās balvas tika pasniegtas laureātiem HCP neto spēlē, taču tukšā nepalika arī abi labāko stroke rezultātu īpašnieki, nopelnot pa lieliskai darba lāpstai. Tātad "vajag tik rakt", un uzvarētājiem ir pamats to darīt labā omā - Gavars pirmo reizi laukumu izgāja ar PAR, savukārt Indulēna vēlreiz apspēlēja konkurentes junioru izlasē.  

Turnīrā pasniedza ne tikai balvas, bet arī dāvanas, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče. Par golfera cienīgu pieeju svētku svinēšanā, dodoties laukumā savā 50 gadu jubilejas dienā, "Ozo Golf Club" dāvināja Jurim Bindem golfa ceļojumu somu, kas cerams jo bieži tiks likta lietā. Apsveikumiem pievienojas arī golfs.lv!

Labākos rezultātus lieliskos laika apstākļos notikušajā turnīrā, kā jau bija sagaidāms, sasniedza pro flaita golferi, kuri gan spēlēja ārpus konkursa. Hakan Svensson nospēlēja ar 70 sitieniem (-2 zem PAR), savukārt Artūrs Krukovs - ar 73 sitieniem (+1 virs PAR).

Gavars pirmo vietu izcīnīja, klātienē pieveicot igauni Gert Velsberg, kam nācās palikt otrajam. Bērdijs 15.bedrītē Gavaram nodrošināja viena punkta pārsvaru, ko juniors veiksmīgi nosargāja līdz finišam. Stabili zem 80 sitieniem atkal nospēlēja Kārlis Broders (76), ierindojoties 3.vietā.

Dāmu konkurencē tikai vienu sitienu uzvarētājai zaudēja Māra Puisīte, kura, neraugoties uz krietni lielāko handikapu, atstāja aiz sevis par drošākām favorītēm uzskatīto Lauru Jansoni un savu māsu Kristu.

"Kemiras" kausus mājās varēja vest HCP neto ieskaites laureāti. Kungiem savās HCP grupās uzvarēja Andrejs Bobrovs un Mārtiņš Miķelsons, bet dāmām - Māra Puisīte.

Labākajiem golferiem domājot par kārdinājumiem jaunnedēļ paredzētajā "LMT Open", būtu vietā atcerēties, ka 10.jūnijā sāksies Latvijas Meistars (LM). Jāņem vērā, ka pieteikšanās sezonas pirmajam lielajam turnīram noslēdzas jau svētdien - 29.maijā. Gatavību startēt jāapliecina ne tikai kvalifikācijas barjeru pārvarējušajiem kungiem un dāmām, bet arī rezervistiem, kam esot lielas izredzes tikt pie spēlēšanas. Jāņem vērā, ka sacensībām nevar pieteikties tie, kuru nav kvalificējušos spēlētāju un rezervistu sarakstos.

LM organizatori cer, ka turnīrā noteikti būs redzami golferi, pēc kuru vēlmēm match-play čempionāts šosezon tika padarīts ļoti kompakts un sportisks. Visas cīņas aci pret aci risināsies trīs dienas, līdz 12.jūnijā taps zināmi čempioni. Tā kā pirmā sacensību diena ir piektdien, starta laiki būs vēlā pēcpusdienā un pievakarē, lai no spēlēšanas nebūtu jāatsakās darba lietu dēļ.

Turnīra potenciālo dalībnieku saraksts ir publicēts iepriekš ziņu sadaļā (25.maijā), bet ar LM reglamentu var iepazīties sadaļā 'Federācija' - 'dokumenti'.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē