Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas dāmām uzvara "Team Shield"

Teicami Eiropas Golfa asociācijas "Team Shield" turnīru mājās aizvadīja Latvijas sieviešu golfa komanda, kas sestdien "Jūrmala Golf Club & Hotel" laukumā izcīnīja uzvaru sākuma līmeņa Eiropas komandu čempionātā. Kungu konkurencē Latvija kļuva par B grupas labāko komandu.

Ceturtdaļfinālā Latvijas dāmu komanda uzveica Ungāriju (2:1), pusfinālā pārspēja Turciju (2,5:0,5), bet finālā atstāja zaudētājās polietes (2,5:0,5), kam bija labākais rezultāts kvalifikācijā. 

Turīra pirmajā dienā kvalifikācijā, kur katrs spēlētājs individuāli izspēlēja 18 bedrītes, Marlēna Gavare dalīja 4.vietu (PAR), Laila Forstmane sasniedza dalītu 10. pozīciju (+4), Marija Jučmane dalīja 17.vietu (+7), savukārt Katrīna Gustafssone bija dalītā 19.vietā (+8) 48 spēlētāju konkurencē. Komandas rezultāts nodrošināja latvietēm vietu galvenajā izslēgšanas cīņu zarā kā otrajai spēcīgākajai no 12 komandām. 

Latvijas vīriešu komanda pēc kvalifikācijas raunda nonāca B grupā, kur uzvarēja visās cīņās, pārspējot Rumāniju (2:1), Ziemeļmaķedoniju (3:0) un Luksemburgu (2:1).

Kungu konkurencē par turnīra uzvarētājiem kļuva Lietuvas golferi, kas finālā ar 2:1 pārspēja Maltu. 

Mājinieku vīriešu komandā kvalifikācijas raundā labākais bija 28.vietu ieguvušais Nikolajs Keņins (+7). Reinis Miljons dalīja 29.vietu (+8), bet dalītā 34.vietā bija Stefans Sprūžs un Nils Mauriņš (+9). Startēja 48 spēlētāji. Komandu ieskaitē tas tobrīd deva 10.vietu, bet par galveno balvu cīņu turpināja astoņas komandas.

EGA "Team Shield" rezultāti

DĀMAS

KUNGI

Pēdējās izmaiņas , 01.08.2021.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē