Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Meistarā jāgaida pretiniekus

Pieteikumu pieņemšana Latvijas Meistara izcīņā ir noslēgusies, un dalībniekiem tagad jāgaida līdz tiks apstiprināta turnīra izspēles tabula. Paredzams, ka savus pirmos pretiniekus varēs uzzināt vēlākais nākamās nedēļas pirmajās dienās.

 

Spēlēšanai ir pieteikušies aptuveni 20 kungu, un nepilnas 10 dāmas. Skaitļi nav lieli, tomēr jāņem vērā, ka startam šosezon varēja gatavoties tikai labākie pēc handikapa rādītājiem. Tādējādi spēlētgribētāju proporcija ir aptuveni tāda pati kā pirms gada, kad pieteikumus pieņēma no jebkura interesenta, stāstīja turnīra organizators Zigmārs Puikevics.

 

Rīkotājiem vēl jāpārliecinās, vai visi pieteikumus iesniegušie golferi ir gatavi spēlēt, kā arī jāizliek spēlētāji pēc to handikapa ranga turnīra izspēles tabulā.

 

Izlikšana notiks pēc klasiskās sportā izmantotās sistēmas, potenciāli spēcīgākajam dalībniekam pirmajā kārtā pretiniekos piešķirot šķietami visvājāko turnīra dalībnieku. Vai favorītiem izdosies attaisnot savu statusu, būs atkarīgs tikai no viņiem pašiem.

 

Tā kā maksimāli paredzētais dalībnieku skaits turnīrā nav pieteicies, daļai spēcīgāko golferu pirmā kārta piektdien būs brīva. Kā jau vēstīts, Latvijas Meistara izcīņa, kas iekļauta arī LGF reitinga sacensību kalendārā, notiks nedēļas nogalē no 10. līdz 12.jūnijam.

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē