Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Gada piedāvājums "Viesturos"

Tīkamie laikapstākļi un zelta rudens kavēšanās sniedz spēlētājiem apstākļus lieliska golfa baudīšanai, tomēr patīkamas sajūtas var nodrošināt arī izdevīga nākamās sezonas nodrošināšana. "Viesturos" līdz oktobra beigām piedāvā īpašu pretimnākšanu gada abonementu iegādē, bet golferiem līdz 30 gadu vecumam iespējas ir jo vilinošākas.

Līdz 31.oktobrim abonementu nākamajām 365 dienām var iegādāties par 552,50 eiro (ieskaitot PVN), kas nozīmē 35% atlaidi. Savukārt 18 līdz 30 gadu veciem spēlētājiem 12 mēnešu abonements neizmaksās vairāk kā 195-377 eiro atkarībā no vecuma grupas.

Īpašais piedāvājums par 475 eiro ir senioriem spēlēšanai darbdienās, kā arī brīvdienās, ja ir brīvi spēles laiki. Šī piedāvājuma kontekstā seniori ir 64 gadu vecumu sasnieguši spēlētāji. Bez papildu nosacījumiem abonementu spēlēšanai no pirmdienas līdz piektdienai par tādu pašu cenu var iegādāties jebkurš interesents.

Ģimenes abonements divām personām īpašajā piedāvājumā izmaksās 900 eiro, bet katra nākamā ģimenes locekļa pievienošana iespējama par papildu 100 eiro. Par sevi pārliecināti golferi var iegādāties mūža abonementu, kas izmaksās 10 000 eiro. 

Pēc golfera vēlmes, ar minimālu komisijas maksu par gada abonementu var norēķināties arī 3, 5 vai 10 mēneša maksājumos.

Plašāka informācija "Viesturu" MĀJASLAPĀ.

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē