Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Jansone veiksmīgi sāk Vācijā

Pārliecinošs starts Starptautiskajā Vācijas amatieru čempionātā jaunietēm un jauniešiem piektdien izdevās Laurai Jansonei – nospēlējot ar +5 virs PAR, viņa pēc pirmās kārtas dala 11.vietu. Konkurence “Golf Club St.Leon-Rot” laukumā notiekošajā turnīrā ir ļoti solīda – no 34 startējušajām juniorēm tikai dažām HCP ir lielāks par piecinieku, bet vienas otras dalībnieces handikaps ir ar plusa zīmi.

Izmantojot laukuma saimnieču priekšrocības, Vācijā spēlē lielākoties mājinieces. Taču Jansone nav vienīgā ārzemniece – ir pārstāvēta arī Dānija, Itālija un Čehija.

Pirmajā kārtā Jansonei bija četri bugiji, viens divkāršais bugijs 15.bedrītē (PAR 4), taču tam uzreiz PAR 3 bedrītē sekoja bērdijs. Summā - 77 sitieni.

Līdere pēc pirmajām 18 bedrītēm ir vāciete Caroline Masson, nospēlējot ar 69 sitieniem (-3 zem PAR). Turnīrs noslēgsies svētdien. Atliek turēt īkšķus, lai labais starts Jansonei palīdz spēlēt brīvi, nevis uzkurina nevajadzīgu spriedzi.

“Capri Sonne Internationale Deutsche Amateurmeisterschaft Jungen und Madchen” pirmās dienas rezultāti meitenēm: http://www.capri-sonne-golf-cup.de/index.php?page=604&gruppe=damen

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē