Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ceļš ikvienam uz Abūdabī

Ar pirmo posmu svētdien, 21.jūnijā, "Jūrmala Golf Club&Hotel" laukumā startēs lieliska vasaras tūre "Race to Abu Dhabi", kas uzvarētājam nodrošinās neaizmirstamu golfa piedzīvojumu Abūdabī. Tūrē līdz septembra beigām paredzēti seši posmi un fināls, paverot iespējas katram sasniegt savus labākos rezultātus.

Sezonas golfa tūrē “Race to Abu Dhabi” meistarībā varēs sacensties gan kungi, gan dāmas. Tā ir iespēja paspīdēt ar golfa treniņos noslīpētajām vai video noskatītajām iemaņām un satikt jau zināmus, kā arī jaunus sāncenšus. 

Kopvērtējuma uzvarētājs dosies ceļojumā uz Abūdabī ar "airBaltic" tiešo reisu no Rīgas, lai Apvienotajos Arābu Emirātos spēlētu trijos labākajos golfa laukumos – "Yas Links Abu Dhabi", "Saadiyat Beach" un "Abu Dhabi Golf Club". Balvā iekļautas arī 4 naktis 5* viesnīcā “The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa”.

Par tādu pašu balvu fondu cīnīsies arī kaimiņvalstīs – Igaunijā un Lietuvā, tātad šī būs pirmā kopīgā sezonas golfa tūre Baltijā.

Katra golfera rezultātu kopvērtējumā veidos trīs veiksmīgākie posmi plus fināla rezultāts. Visi tūres posmi risināsies stableford formātā. Aicināti piedalīties ir visi golferi, bet maksimālais handikaps rezultāta aprēķinos būs HCP 18 kungiem un HCP 26 dāmām. Golferiem ar lielāku handikapu rezultātu aprēķinās attiecīgi ar HCP 18 un HCP 26.

Pilns SACENSĪBU NOLIKUMS UN REĢISTRĒŠANĀS

Tūres balvā spēlējamie laukumi

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club ir 27 bedrīšu golfa laukums. 18 bedrīšu The National ir sarežģīts, bet godīgs izaicinājums, kurā norisinās viens no populārākajiem Eiropas tūres turnīriem -  Abu Dhabi HSBC Championship.

Golfa publikācijās to dēvē par superlaukumu ar skaistajiem fērvejiem, stratēģiski izvietotajiem bunkuriem un nevainojamajiem grīniem.

Yas Links Abu Dhabi

Yas Links Abu Dhabi ir pirmais īstais links laukums Tuvajos Austrumos, kas pašlaik ir 44. vietā Golf Digest Top 100 laukumu sarakstā un 60. vietā pasaulē Platinum Clubs of the World sarakstā. Šis 18 bedrīšu laukums sniedz pieredzi, par kādu sapņo golferi visā pasaulē.

Saadiyat Beach Golf Club

Saadiyat Beach Golf Club ir reģionā pirmais golfa laukums pie okeāna. Gary Player dizainētais meistardarbs izceļ salas skaistumu ar tās baltajām, smilšotajām pludmalēm. Trīs sālsūdens ezeri un pludmales kāpas ir majestātiski dabīgi šķēršli, kā arī 60 bunkuri, kas pat drosmīgākajiem spēlētājiem liek pārdomāt spēles stratēģiju. 

Pēdējās izmaiņas , 16.06.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē