Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Starpsezonu tūre ar bonusu

Laikapstākļiem kļūstot arvien izaicinošākiem komfortablai golfa spēlēšanai, nūju ieziemošana garāžā vai ķeršanās pie siltzemju ceļojumu apcerēšanas nav vienīgie situācijas risinājumi. "Jūrmala Golf Club & Hotel" pirmo reizi Baltijā piedāvā starpsezonu simulatoru golfa tūri, kas ļaus arī iepazīt vai atkalsatikties ar klasiskiem pasaules golfa laukumiem.

No klimata pārmērībām pasargātajā "Jūrmala Golf Club & Hotel" treniņlaukumā ik ceturtdienu līdz 12.decembrim risināsies tūres posmi, spēlē pielietojot "Toptracer"simulatorus. Ik ceturtdienu spēlē izdarītie sitieni tiks atainoti citā golfa laukumā. Piemēram, pirmajā posmā 14.novembrī tas būs "Harbour Town Golf Links" Dienvidkarolīnā, bet noslēgums 12.decembrī paredzēts ikoniskajā "Pebble Beach".

Turnīros, kas risināsies kopējā ieskaitē HCP neto formātā, ir aicināti piedalīties visi golfa spēlētāji neatkarīgi no spēles prasmju līmeņa (nepieciešama Zaļā karte).

Dalības maksa: EUR 15. Dalības maksa + mīdiju vakariņas: EUR 25 (iekļauj glāzi prosecco un mīdijas ar 17 mērcēm; mīdiju vakariņas atsevišķi - EUR 19).

Pilns NOLIKUMS un PIETEIKŠANĀS tiešsaistē.

 

Pēdējās izmaiņas , 12.11.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē