Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Aizvadīta LOK prezidentu kausa izcīņa

Golfa laukumā “Avoti”  pie Valmieras aizvadīts 13. Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu kauss golfā kopā ar Turkish Airlines. Par sacensību uzvarētājiem trīs ieskaites grupās kļuva Paula Matisone, Artūrs Matisons un Kristaps Matisons. 

LOK prezidentu kauss golfā “Avotos” notika jau trīspadsmito gadu pēc kārtas un šogad piedalījās 43 dalībnieki, kas sacentās trīs ieskaites grupās HCP neto formātā.

 

Dāmām HCP 0-36 grupā uzvaru izcīnīja Paula Matisone no Valmieras, otrajā vietā Evita Bādere no Rīgas, bet trešā – valmieriete Iveta Lopatko. Kungiem HCP 19-36 grupā par uzvarētāju kļuva olimpietis Artūrs Matisons, otrajā vietā Toms Kūkojs, bet trešajā vietā ierindojās Toms Stikāns. Spēcīgākajā kungu grupā HCP 0-18 uzvaru izcīnīja Kristaps Matisons, aiz sevis trijniekā atstājot attiecīgi Uldi Sangoviču un Māri Loginu.

Lidsabiedrības Turkish Airlines balvas un LOK prezidentu ceļojošos kausus pasniedza abi Latvijas Olimpiskās komitejas prezidenti, kuriem par godu iedibināts šis kauss – Vilnis Baltiņš un Aldons Vrubļevskis.

LOK prezidentu kausa REZULTĀTI

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē