Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Vidzemnieki uz čempionātu un kausa izcīņu

Golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras sestdien, 17.augustā, notiks 21. Vidzemes čempionāts un 21. Vidzemes kausa izcīņa, bet dienu vēlāk risināsies 9. Vidzemes čempionāts un kauss pāru spēlē. Divās dienās dažādās ieskaitēs laureātus noteiks teju 10 turnīru vērtējumā.

Sestdien sacensībās izspēlēs 18 bedrītes septiņu turnīru ieskaitē - labākos noteiks 21. Vidzemes čempionātā, 21. Vidzemes kausa izcīņā, 4. Vidzemes čempionātā dāmām, 20. Vidzemes kausa izcīņā dāmām, 21. Valmieras kausa izcīņā, 21. Limbažu kausa izcīņā un 5. Cēsu kausa izcīņā.

Vidzemes čempionu un čempioni noskaidros sitienu spēlē, savukārt Vidzemes kausu iegūs labākie spēlētāji HCP neto formātā. Iepriekšējā gada Vidzemes čempiona tituls būs jāaizstāv Aināram Počam no Valmieras, Vidzemes kausa tituls – Agnim Ļisicinam no Gulbenes. Dāmām Vidzemes čempiones tituls jāaizstāv Andrai Mauriņai no Rīgas, savukārt Vidzems kausa tituls – Dārtai Esterei Rozenbahai no Valmieras.

Tradicionāli HCP neto vērtējumā noskaidros arī 21. Limbažu kausa un 21. Valmieras kausa uzvarētājus. Valmieras un Limbažu kausu izcīna dalībnieki, kas dzimuši, dzīvo, strādā vai kam ir īpašumi Valmierā vai Limbažos. Tituli būs jāaizstāv attiecīgi Modrim Zvirbulim un Ģirtam Mauriņam. Līdzīgi tiks izspēlēts 5. Cēsu kauss, kur par uzvarētāju kungu un dāmu konkurencē varēs kļūt labākā rezultāta īpašnieki HCP neto formātā 18 bedrītēs. Titulus jāaizstāv Valdim Valainim un Paulai Eglei.

Sacensībās paredzēts vērtējums tuvākajam sitienam 4./13. bedrītē un tālākajam sitienam 9./18.bedrītē, kā arī tādās nominācijās kā “Mežabrālis”, “Ūdensvīrs”, “Dižmedījums” un “Džentelmenis”.

Sacensībās aicināti piedalīties visi, kas dzīvo vai strādā Vidzemē, vai arī kam ir īpašumi Vidzemē. Sākums 17.augustā pl. 10.00 Dalības maksa 40 EUR. Pieteikšanās sacensībām pa e-pastu golfa.akademija@gmail.com, pa tālruni +371 25770024 vai Golfbox līdz 16. augusta pl. 14.00.

Svētdien turpat “Avotos” norisināsies 9.Vidzemes čempionāts un kauss pāru spēlē. Turnīrā izspēlēs 18 bedrītes pāru konkurencē. Vidzemes čempioni pāru spēlē tiks noteikti sitienu spēles formātā (otrās 9 bedrītes), savukārt Vidzemes kauss tiek vērtēts HCP neto formātā (pirmās 9 bedrītes), kur pāra HCP ir abu spēlētāju HCP summa / 6.

Sacensību formāts - pāru spēle (2 spēlētāji), izspēlē labāko bumbu. Sacensībās aicināti piedalīties visi, kas dzīvo vai strādā Vidzemē, vai arī kam ir īpašumi Vidzemē. Sākums 18.augustā pl. 11.00. Dalības maksa 30 EUR/pers.  Pieteikšanās sacensībām pa e-pastu golfa.akademija@gmail.com, pa tālruni +371 25770024 vai Golfbox līdz 16.augusta pl. 14.00.

Turnīrus atbalsta “Cēsu alus”, “Es mīlu kafiju” konceptveikals,  “Valpro”,   “Cēsu alus”, Restorāns “Rossini”, DUS “Valdeko”, Būvuzņēmums “SCO Centrs”, Būvmateriālu lielveikals “BŪVE”, Valmieras pilsētas pašvaldība, Burtnieku novada, pašvaldība, T/c “Valleta”, Radio TEV, Re:TV, atpūtas parks “Avoti”.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 13.08.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē