Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbe piektā “Major” turnīrā

Finišējot ar pieciem bērdijiem pēc kārtas, Natālija Gulbe pēc pirmās kārtas bija viena no trim līderēm LPGA sezonas otrajā “Major” turnīrā. “LPGA Championship” pirmās 18 bedrītes Gulbe Merilendā spēlēja kopā ar dāmu golfa spožāko zvaigzni Annika Sorenstam, taču zviedriete šoreiz par vienu sitienu atpalika.

Gulbe tāpat kā pieredzējusī angliete Laura Davies un ASV golfere Laura Diaz “Bulle Rock” PAR 72 laukumu izgāja ar 67 sitieniem. Par vienu sitienu atpaliek pēdējo divu gadu “LPGA Championship” uzvarētāja Sorenstam un vēl trīs golferes.

“Tādu finišu, protams, gribētos vienmēr,” pēc piecu bērdiju sērijas teica 22 gadus vecā Gulbe, kura spēli sāka no otrā bedrīšu devītnieka. “Man visu dieni izdevās labi sitieni. Tikai vienu reizi nācās čipot ārā no rafa. Man bija daudz izdevību, un beigās sāka krist puti.”

Kopumā Gulbei bija septiņi bērdiji un divi bugiji, un viņa bija gandarīta par iespēju doties laukumā kopā ar tik spēcīgu konkurenti kā Sorenstam, kura uzvarēja sezonas pirmajā "Major" turnīrā.

“Jauki, ka spēlēju ar Sorenstam, jo tā ir priekšrocība, ja kāda daudz trāpa uz fērvejiem, un uzbrūk karodziņam. Ir lieliski būt kopā ar kādu, kas labi spēlē, vai tā būtu Annika, vai kāda cita,” sprieda Gulbe.

Čempioni kronēs tikai svētdien, un viss vēl var kardināli mainīties. Tādēļ viena no pirmās dienas veiksminiecēm Davies atzina, ka pagaidām galvenais ir nospēlēt tā, lai svētdien pirms pēdējās kārtas saglabātu izredzes pacīnīties par uzvaru.

Pārējās trijās kārtās Gulbei veicās nedaudz sliktāk, un kopvērtējumā viņa dalīja piekto vietu. Jau trešo gadu pēc kārtas par "LPGA Championship" uzvarētāju kļuva Sorenstam.

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē