Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropa Harrington vadībā

Eiropas golferi par Ryder kausa aizstāvēšanu 2020.gadā ASV cīnīsies Padraig Harrington vadībā - trīskārtējo "Major" turnīru čempionu otrdien apstiprināja komandas kapteiņa amatā. Kapteini izvēlējās padome piecu personu sastāvā.

Karjerā vairāk nekā 30 turnīros uzvarējušais Harrington ir tikai otrais īrs, kam uzticēti Ryder kausa kapteiņa pienākumi. Tomēr jau iepriekš viņu uzskatīja par galveno favorītu, jo savu atbalstu Harrington pauda arī ziemeļīru superzvaigzne Rory McIlroy, bet galvenais konkurents Lee Westwood pauda apņemšanos iekļūt komandā spēlētāja statusā.

Harrington rēķinās ar to, ka zaudējums Ryder kausa izcīņā tiek uzskatīts par kapteiņa vainu. Viņš uzsvēra, ka trīs "Major" uzvaras ir viena lieta, bet kapteinis Ryder kausā - jau pavisam cits līmenis. Galvenais Harrington uzdevums būšot atrast īsto pieeju, lai viņa vadītie spēlētāji parādītu laukumā savu spēju maksimumu.

Pašlaik Harrington vairāk ir golfa teorētiķis, jo nevar spēlēt Ziemassvētkos kritienā pa trepēm salauztas plaukstas locītavas dēļ. Harrington četras reizes ir kļuvis par Ryder kausa līdzieguvēju un turnīrā kopš debijas 1999.gadā viņš ir iekrājis 10,5 punktus.

Ryder kausa izcīņa nākamgad notiks "Whistling Straits" laukumā. ASV komanda kapteini vēl nav izvēlējusies, bet par favorītiem uzskata Fred Couples un Steve Stricker.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2019.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē