Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Počs un Mauriņa - Vidzemes čempioni

Aizvadītajā nedēļas nogalē golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras norisinājās 20. Vidzemes čempionāts golfā, kur kungi un dāmas sacentās par astoņiem dažādiem kausiem. 20. Vidzemes čempiona titulu golfā izcīnīja Ainārs Počs no Valmieras, bet Vidzemes čempiones titulu – Andra Mauriņa no Rīgas.

Paralēli notikušajos turnīros 20. Vidzemes kausu izcīnīja Agnis Ļisicins no Gulbenes. 19. Vidzemes kausu dāmām ieguva valmieriete Dārta Estere Rozenbaha, 20. Valmieras kausu golfā izcīnīja Modris Zvirbulis, 20. Limbažu kausu ieguva Ģirts Mauriņš, bet 4. Cēsu kausu golfā izcīnīja Valdis Valainis un Paula Egle.

“Avotos” 18.augustā tika izspēlēts ne tikai 20. Vidzemes čempionāts kungiem un 3. Vidzemes čempionāts dāmām, bet arī Vidzemes kauss kungiem un dāmām, kā arī Valmieras,  Limbažu un Cēsu kausi. Uz sacensībām bija pulcējušies 44 golferi, lai sacenstos par uzvaru 18 bedrīšu izspēlē pēc dažādiem formātiem.

20. Vidzemes čempiona tituls tika noskaidrots 18 bedrīšu izspēlē sitienu spēles jeb stroke formātā. Turnīrā labāko rezultātu uzrādīja Ainārs Počs, laukumu izejot ar 72 sitieniem (+8 virs PAR). Otro vietu pēc vairākām pārspēlēm ieguva valmierietis Modris Zvirbulis (74 sitiens), bet trešajā vietā – Jānis Upenieks (74 sitieni). Dāmas trešo gadu pēc kārtas sacenstās par Vidzemes čempiones titulu, kas analogi kungiem, tika izspēlēts sitienu spēlē. Par Vidzemes čempioni golfā kļuva  Andra Mauriņa ar 89 sitieniem, otrajā vietā – Gunta Zaķīte (95 sitieni) un trešajā vietā Vita Jonaite (102 sitieni). 

Par Vidzemes kausu bija iespēja pacīnīties jebkuram golferim, kurš laukumu spētu iziet savā handikapā vai labāk, jo sacensību formāts bija HCP neto. 20. Vidzemes kausa golfā kungiem ieguva Agnis Ļisicins no Gulbenes (57 neto punkti, -7 pret savu HCP), otrajā vietā Jānis Dūte (57 neto punkti), bet trešais – Ingars Andževs (59). Dāmām Vidzemes kauss tika izspēlēts 19. reizi, kuru šoreiz izcīnīja Dārta Estere Rozenbaha (67 neto punkti, +3). Otrajā vietā Andra Mauriņa (68 neto punkti), bet trešajā vietā – Gunta Zaķīte (81).

20. Valmieras kausa izcīņā piedalījās tie spēlētāji, kuriem Valmierā vai tās apkārtnē ir dzīvesvieta, darbs vai īpašumi un tas tika izspēlēts HCP neto formātā pirmajās deviņās bedrītēs. Par Valmieras kausa ieguvēju kļuva Modris Zvirbulis. Otrajā vietā – Uģis Audriņš, bet trešais – Raivo Sarelainens. Līdzīgi kā Valmieras kausu arī 20. Limbažu kausu izspēlēja starp tiem spēlētājiem, kas dzīvo, strādā Limbažos vai kam Limbažos ir īpašums. Labākais šajā kategorija bija Ģirts Mauriņš. Otrajā vietā – Jurģis Ābele, bet trešais – Arvīds Pīlādzis.

Ceturto gadu pēc kārtas  Cēsu kausā par uzvaru varēja cīnīties labāko rezultātu īpašnieki pēc 18 bedrīšu neto rezultātiem, kam pieder īpašumi vai kas strādā Cēsīs. 3. Cēsu kausu kungiem ieguva Valdis Valainis, otrajā vietā Raivo Bāliņš, bet trešais – Kristers Taims. Dāmām 3. Cēsu kausu izcīnīja Paula Egle.

Dienu vēlāk, 19.augustā, turpat “Avotos” norisinājās 8. Vidzemes čempionāts un 8. Vidzemes kauss pāru spēlē uz ko bija pulcējušies 26 dalībnieki. Par Vidzemes čempioniem pāru spēlē kļuva Ingars Matisons un Paula Egle, otrajā vietā Vineta Ruka un Māris Gulāns, trešajā vietā – Dans Patriks Dukurs un Modris Zvirbulis. 8. Vidzemes kausu pāriem pēc HCP neto ieskaites ieguva Augusts Rozefelds un Ainārs Počs, otrajā vietā Raivo Bāliņš un Mārtiņš Kalme, bet trešajā vietā –  Dans Patriks Dukurs un Modris Zvirbulis. 

Turnīra organizētāji pateicas atbalstītājiem – Kafijas internetveikals “www.esmilukafiju.lv”,  “Cēsu alus”,  “Valpro”,   Restorāns “Rossini”, DUS “Valdeko”, Būvuzņēmums “SCO Centrs”, Būvmateriālu veikals “BŪVE”, Valmieras pilsētas pašvaldība, Burtnieku novada, pašvaldība., T/c “Valleta”, Radio TEV, Re:TV un atpūtas parks “Avoti”.

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 21.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē