Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Lietuva un Somija

"Ozo Golf Club" laukumā piektdien izspēlētā "Latvian Open" pirmā kārta iezīmēja spēku samēru un apliecināja, ka uzvarai pašmāju sezonas nozīmīgākajā turnīrā rezultāts zem PAR varētu būt nepieciešams tiklab kungu, kā dāmu konkurencē. Kungiem vadībā izvirzījās lietuvietis Gediminas Markevičius, bet dāmām līdere ir Anna Kuitunen no Somijas.

Titula pašreizējais īpašnieks Markevičius apliecināja, ka ir nopietni noskaņojies čempiona laurus paturēt vēl uz gadu. Nospēlējis 18 bedrītes ar -3 zem PAR, Markevičius ir divus sitienus priekšā tuvākajiem konkurentiem somiem Casper Simberg un Jari Isometsä. TOP 5 ar rezultātu +1 virs PAR noslēdz Kārlis Broders, kam vienu sitienu priekšā ir igaunis Timo Raukas. 

Markevičius turnīru sāka ar diviem bērdijiem un raundu pabeidza ar vēl trim bērdijiem pēdējās piecās bedrītēs. Līdera dienas bilance bija seši bērdiji un trīs bugiji.

Dāmu konkurencē Kuitunen nospēlēja ar -2 un par vienu sitienu apsteidz Lietuvas golferi Gilë Bitë Starkutë, kura "Latvian Open" palika nepārspēta pērn. Labākā no Latvijas spēlētājām pirmajā raundā bija Marija Jučmane, kura ar +2 noslēdz pirmo trijnieku. Latvijas amatieru čempioni Annu Diānu Švanku +3 ierindoja 4.vietā ar viena sitiena pārsvaru pār Lailu Forstmani. 

Otrais raunds sestdien skaidrāk iezīmēs spēlētāju loku, kas pretendēs uz visaugstākajām pozīcijām, bet uzvarētāju kronēšana vēl arvien būs priekšlaicīga.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē