Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaudījums jaunajiem meistariem

Tāpat kā citu valstu vienaudži arī Latvijas labākie U-16 vecuma golferi aizvadītajā nedēļā pulcējās Norvēģijā, kur "Hauger Golfklubb" laukumā pie Oslo mērojās spēkiem Eiropas "Young Masters" turnīrā. Sacensību dienas izvērtās pārbaudījumiem bagātas, līdz turnīra noslēgumā Latvijas komanda ieguva 24.vietu.

Latvijas komandā augstāko pozīciju ieguva Katrīna Gustafssone, kura, meiteņu konkurencē nospēlējot ar +36 virs PAR (82-79-91), ieņēma 41.vietu. Marlēna Gavare ar +51 (85-92-90) ieņēma 48.vietu 50 dalībnieču konkurencē. Labākā ar -3 zem PAR bija angliete Caitlin Whitehead. 

Savukārt puišiem Mareks Atars ieņēma 49.vietu ar +42 (84-88-86). Uzvarēja dānis Sebastian Friedrichsen ar -2, pirmo vietu nodrošinot pārspēlē. 

Komandu ieskaitē Latvija apsteidza lietuviešus, savukārt igauņi startēja nepilnā sastāvā, tādēļ komandu vērtējumā netika iekļauti. 

Latvija turnīrā bija pārstāvēta ne tikai sacensību dalībnieku sarakstā - Eiropas Golfa asociācijas (EGA) vārdā sacensību norisi pārraudzīja Santa Puče. Latvijas komanda arī varēja paļauties uz kompetentu vietējo padomu, jo par treneri jau laicīgi tika piesaistīts mājinieks Robin Petterson no Oslo golfa kluba. Viņa vadītā U-18 komanda pirms nedēļas uzvarēja Norvēģijas klubu čempionātā, un citi dalībnieki bijuši itin pārsteigti, ka norvēģis nu ir palīgos Latvijai.

EGA "Young Masters" turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē