Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ar iespaidiem no Usmas

Aizvadītajā nedēļas nogalē golferi pulcējās Usmā pie pļavu golfa krusttēva Viļņa Baltiņa seniora, tradicionāli aizvadot divus pļavu čempionāta posmus, kuros uzvaras svinēja Ingars Matisons un Gundars Rauza.

Sacensību pirmajā dienā, izspēlējot 18 bedrītes jeb divus apļus, kungiem pirmo vietu izcīnīja Ingars Matisons no Valmieras, kurš laukumu izgāja ar 81 sitienu. Otrajā vietā pēc pārspēles ierindojās Jānis Ciaguns no Siguldas (87 sitieni), bet trešajā vietā – Gundars Rauza no Gulbenes (87 sitieni).

Dāmām 5.posmā gan čempionāta, gan kausa ieskaitē labāko rezultātu uzrādīja Paula Egle, otro vietu ieguva Sintija Pakalne, bet trešā - Gunta Vītola. Jauniešu konkurencē labākais bija Artūrs Zeps, otro vietu ieguva Kristiāna Ozola, bet trešais - Artūrs Bogdanovs.

Piektā posma kausa izcīņā kungu konkurencē labākais izrādījās Jānis Zaķis (72 punkti), otrajā pozīcijā ierindojās Ingars Matisons (73 punkti), bet trešais - Jānis Ciaguns (75 punkti).

Arī otrajā dienā, aizvadot čempionāta un kausa 6.posmu, tika izspēlētas 18 bedrītes, pēc kurām par posma uzvarētāju kļuva Gundars Rauza (82 sitieni), otrajā vietā pēc pārspēles ierindojās Ingars Matisons (83 sitieni), bet trešais - Ainārs Zeps (83 sitieni). Dāmām labāko rezultātu arī šajā posmā gan čempionāta, gan kausa ieskaitē uzrādīja Paula Egle, savukārt jauniešu grupā atkal labākais Artūrs Zeps.

Sestā posma kausa izcīņā kungu konkurencē vismazāk punktus iekrāja Jānis Dūte (65 punkti), otrajā vietā atstājot Aināru Zepu (66 punkti), bet trešais bija Gundars Rauza (71 punkts).

Nākamais pļavu golfa posms risināsies 11.augustā Madonas pusē, pļavu golfa laukumā "Kalnozoli".

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē