Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ceturtais - ne mazāk vērtīgais

Četrkārtējā valsts amatieru čempione Anna Diāna Švanka pārstāvēs Latviju arī Eiropas komandu čempionāta turnīrā, taču kopumā pēc iziešanas no U-21 vecuma grupas iespējas startēt augsta līmeņa sacensībās sportistei ir krietni sarukušas. Intervijā viņa arī pastāsta, kādēļ, visticamāk, nespēlēs pasaules amatieru komandu čempionātā.

Lai gan Latvijas čempionātā Švanka uzvarēja ceturto gadu pēc kārtas, jaunākais panākums Kempbela universitātes golferi iepriecināja ne mazāk kā iepriekšējie, jo ik reizi tas ir nopietns pārbaudījums. Mājās šovasar pavadītais laiks Švankai ir jāplāno vēl rūpīgāk, jo augstskolas mācību dēļ golfere praktizējas Latvijas Olimpiskajā vienībā, kas gādā par labāko pašmāju atlētu sagatavošanu.

Amerikā Švanka studē kinezioloģiju jeb zinātni par ķermeņa kustību un atzīst, ka tas ļoti noder arī golfā. Savukārt LOV viņa praktizējas fizioterapijā un par gūto pieredzi ir sajūsmā, jo ir ļoti interesanti un katru dienu var iemācīties ko jaunu. Švankai vēl atlicis pēdējais gads bakalaura studiju pabeigšanai, bet par tālākajām gaitām viņa domās pēc gada, jo iespēju ir ļoti daudz. 

Mācību dēļ Švankai ies secen arī pasaules čempionāts, jo pretējā gadījumā golferei kavētu mācību dēļ visu semestri vairs nebūtu iespēju spēlēt augstskolas komandā. Švanka atzīst, ka pasaules čempionāts ir katra sportista sapnis, tādēļ šķirties no tā ir ļoti žēl, bet viņa cer, ka Latvijas jaunās meitenes vasaras beigās Īrijā gūs ļoti vērtīgu golfa pieredzi. 

Pilnu Annas Diānas Švankas interviju var noklausīties AUDIO FAILĀ

Pēdējās izmaiņas , 06.07.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē