Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru ieskrējiens

Maija beigas itin veiksmīgas izvērtās vairākiem Latvijas junioriem, piedaloties sacensībās tuvākās un tālākās Eiropas valstīs. Igaunijas amatieru "Open" trijniekā iekļuva Marija Luīze Jučmane, savukārt "US Kids" Eiropas čempionātā Skotijā 5.vieta savā vecuma grupā gan Stefanam Sprūžam, gan Katrīnai Bulkovskai.

Igaunijas "Open" dāmu konkurencē šoreiz rezultātu tabulas virsotnē trīs raundu summā iekārtojās Krievijas golferes - uzvarēja Jekaterina Malahova ar +5 virs PAR, savukārt Alisa Hohlova bija otrā ar +7 virs PAR. Jučmane labāko trijnieku "Saaremaa Golfiklubi" laukumā noslēdza ar +9 virs PAR (74-74-77).

 

Jučmane piekāpās divām krievietēm, taču apsteidza citas Latvijas golferes. Anna Diāna Švanka ieņēma 6.vietu (+20), septītā bija Anna Marksa (+22), bet uz 11.vietu pēc neveiksmīga pēdējā raunda atkāpās Katrīna Gustafssone (+30). Visas trīs sacensību kārtas spēlēja 12 labākās dalībnieces.

 

Kungiem labākais no latviešiem bija 13.vietu dalījušais Roberts Matisons ar +18 virs PAR, savukārt 26.vietu ieguva Dāvis Tunsts (+34). Uzvarēja soms Rasmus Karlsson ar -3 zem PAR. 

Pāris dienas vēlāk "Glen Golf Club" laukumā golfa dzimtenē tikās "US Kids" Eiropas čempionāta dalībnieki, kuru vidū Latvija bija pārstāvēta gan puišu, gan meiteņu konkurencē. Labāko rezultātu sasniedza Sprūžs, U-12 grupā nospēlējot ar +1 virs PAR (69-76), kas ļāva dalīt 5.vietu vairāk nekā 60 spēlētāju konkurencē. Savukārt Bulkovska ar +4 (36-39-37) bija piektā labākā U-9 meiteņu grupā, kur spēlēja 25 dalībnieces. 

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

"US Kids" Eiropas čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē