Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Par vietu izlasē

Jaunie golferi jau noskaidrojuši pirmos spēlētājus, kuri šovasar pārstāvēs Latviju starptautiskās sacensībās, bet tas ir tikai sākums, un atlase citiem augsta līmeņa mačiem nule tikai sāksies, turklāt iespēja pierādīt sevi kvalifikācijā ir ikvienam atbilstošam pretendentam.

Pirms pāris dienām noslēdzās atlase dalībai junioru "Open", kas no 16. līdz 18.jūlijam risināsies Sentendrjūsā, "Eden" laukumā. U-16 spēlētāju konkurencē Latviju pārstāvēs Stefans Sprūžs un Katrīna Gustafssone. Sacensības notiks dažas dienas pirms lielā "The Open", un jaunajiem golferiem tā allaž ir iespēja gūt ieskatu lielās golfa pasaules svarīgākajos notikumos, kas risināsies "Carnoustie Golf Links" laukumā.

Trīs raundu kvalifikācijā "Ozo"  laukumā Sprūžs un Gustafssone uzvarēja itin pārliecinoši. Stefans ar +19 virs PAR tuvāko konkurentu Kristapu Zilgalvi apsteidza par deviņiem sitieniem, bet meitenēm Katrīna (+27) noturējās 10 sitienus priekšā Marlēnai Gavarei.

Līdz 2002.gadam dzimušajiem golferiem ir iespēja pretendēt arī uz dalību Eiropas "Young Masters" turnīrā - uz Norvēģiju no 26. līdz 28.jūlijam spēlēt "Oslo Golf Club" dosies pa dviem labākajiem puišiem un meitenēm.

Kvalifikācijā divi pirmie raundi "Ozo" laukumā tiks spēlēti jau šo sestdien un svētdien, bet atlikušās divas kārtas atlasē izspēlēs jūnija vidū. Kvalifikāciju pirmajā kārtā varēs sākt spēlētāji ar handikapu ne sliktāku kā HCP 16.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē