Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Identisks olimpiskais standarts

Kandidāti uz dalību 2020.gada Tokijas olimpiskajās spēlēs var rēķināties ar tādu pašu kvalifikācijas sistēmu kā pirms pāris gadiem, pretendējot uz spēlēšanu Rio, šonedēļ paziņoja organizatori.Olimpiskās kvalifikācijas punktu vākšana sāksies šovasar un ilgs divus gadus.

Vīriešiem pirmie olimpiskās kvalifikācijas punkti tiks reģistrēti 1.jūlijā un krājums varēs tikt papildināts līdz 2020.gada 22.jūnijam. Savukārt dāmām olimpiskais kvalifikācijas periods būs no 8.jūlija līdz 2020.gada 29.jūnijam.

Olimpiskās kvalifikācijas reitingā ieskaitīs punktus, kas uzrādīsies oficiālajos profesionāļu rangos. Gan kungiem, gan dāmām pēc vietas rangā sadalīs 59 olimpiskās ceļazīmes, bet viena vakance ir rezervēta mājiniekiem.

Nemainīgs paliks arī olimpiskā turnīra formāts, čempionu "Kasumigaseki Country Club" laukumā nosakot 72 bedrītēs sitienu spēlē. Iepriekš šur un tur sprieda, ka olimpiskais turnīrs varētu tikt izspēlēts match-play formātā un, iespējams, sarīkojot jaukto pāru sacensības.

Tokijas olimpiskās spēles 2020.gadā notiks no 24.jūlija līdz 9.augustam. Vīriešiem golfa turnīrs būs nedēļu pirms sieviešu sacensībām.

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē