Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Komandai vēl viena uzvara

Uz panākumu viļņa sezonu turpina Annas Diānas Švankas pārstāvētā Campbell universitātes komanda, kas šonedēļ izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un ASV studentu sporta (NCAA) sezonā trešo reizi visas konkurentes atstāja aiz sevis. Anna šoreiz nespēlēja komandas ieskaitē, taču arī sasniedza solīdu rezultātu.

Anna turnīrā "River Landing Golf Club" laukumā Ziemeļkarolīnā trīs raundu summā nospēlēja ar +7 virs PAR (75-72-76), kas ļāva dalīt 23.vietu. Lai gan Latvijas golfere piedalījās individuāli, viņas rezultāti bija samērojami ar citu "Camels" spēlētāju iespēto. Tikai mazāk veiksmīgākajā pēdējā raundā Annai bija komandas spēlētāju konkurencē lielākais rezultāts.

Tiesa, "Camels" galvenajam trenerim John Crooks nav ko pārmest, jo viņa izvēlētais sastāvs nospēlēja teicami, četrām no piecām komandas golferēm finišējot TOP 12, kā arī katrai dalībniecei vismaz vienu raundu nospēlējot zem PAR. Piektā komandas spēlētāja rezultātu tabulā ierindojās vienu sitienu virs Annas. Komandas rezultāts bija -7 zem PAR, kas ir otrais labākais sasniegums skolas vēsturē.

Marta pirmā pilnā nedēļa "Camels" golferēm izvērtusies īpaši spraiga, jo viens turnīrs tikko aizvadīts, bet nākamais gaida jau sestdien un svētdien.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.03.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē