Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Linda trenē 'pūķus'

Pavasari jaunā statusā sagaida Linda Dobele, kura ASV studē maģistratūrā Tifinas universitātē, Ohaio, kā arī ir trenere otrās divīzijas sieviešu komandā. Pirms gadu mijas Linda absolvēja Austrumtenesijas valsts universitāti, kur studēja psiholoģiju un sporta vadību.

Kopš Linda pievienojusies Tifinas universitātes treneru kolektīvam, komanda vēl nav startējusi nevienā turnīrā, taču marta pirmajā pilnā nedēļā "Dragons" golferes aizvadīs match-play sacensības divu konferenču turnīrā Floridā.

Ziema jau februārī beidzās studējošām Latvijas golferēm. Anna Diāna Švanka spēlē Campbell universitātes komandā, bet Laila Forstmane stiprina Eckerd koledžas sastāvu. 

Februāris Annai ģenerālās līnijās bija izdevies - Campbell universitātes komanda uzvarēja turnīrā Floridā, kur Latvijas golfere ar 228 sitieniem (73-75-80) individuāli dalīja 23.vietu, un ja nu vienīgi pēdējais raunds padarīja rezultātu piezemētāku. Atbilstoši vietai iekšējā rangā, Anna bija ceturtā labākā no piecām spēlētājām komandā. Nākamajā turnīrā Anna pirmdien un otrdien Ziemeļkarolīnā spēlēs kā individuāla dalībniece un pacentīsies pierādīt, ka 23.vieta nav maksimālais rezultāts, ko sezonā ir pa spēkam sasniegt.

Arī Laila Forstmane februārī aizvadīja vienu turnīru, kur viņas pārstāvētā Eckerd koledža II divīzijā 17 komandu nopietnā konkurencē nevienu sāncensi neapsteidza. Laila Floridā katrā nākamajā raundā rezultātu uzlaboja un dalīja 80.vietu ar 254 sitieniem (89-84-81). Komandā Laila bija otrā labākā. Nākamais turnīrs "Tritons" golferēm arī risinās šajās dienās Floridā. 

Pēdējās izmaiņas , 05.03.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē