Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pārmaiņu laiks

Jaunais gads nesīs jaunas vēsmas Latvijas golfa sabiedrības dzīvē, jo trešdien par atkāpšanos no amata informēja Latvijas Golfa federācijas (LGF) līdzšinējā vadība, - LGF prezidents Vilis Krištopans, federācijas ģenerālsekretāre Aiga Nesaule un viņas vietniece Arta Bažovska.

Tādējādi balstiesīgiem LGF biedriem jālūko, kam uzticēt federācijas grožus darba turpinājumam. Sagaidāms, ka jau drīzumā pulcēsies LGF biedru darba grupa, kam būs jārauga, ko uzrunāt kā federācijas prezidenta amatam, un būs jāmeklē arī atbilstošs ģenerālsekretārs. Atbilstoši juridiskajām prasībām, Nesaule turpinās pildīt pienākumus vēl vienu mēnesi līdz 10.februārim.

Krištopans pēc sava lēmuma paziņošanas LGF biedru pilnsapulcē uzsvēra, ka līdzšinējai komandai par četrās sezonās paveikto nav jākaunas, taču ir pienācis laiks dot iespēju sevi apliecināt jauniem spēkiem, kam netrūkst enerģijas. No golfa Krištopans negrasās pazust un pēc atkāpšanās no amata federācijā varēšot vairāk laika veltīt savai spēlei.

Var vien atgādināt, ka Krištopans par LGF prezidentu kļuva 2014.gada 12.martā, kad par viņu LGF ārkārtas kopsapulcē nobalsoja visi klātesošie federācijas biedri.

Pēdējās izmaiņas , 10.01.2018.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē