Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Zieminieki tuvu simtam

Ziemai pagaidām vēl piesardzīgi ienākot Latvijā, arvien skaidrāk apjaušams, ka arī Ziemas čempionāts necik tālu vairs nevarētu būt. Patiešām, līdz Latvijas un Vidzemes ziemas čempionātiem atlikuši vairs tikai divi mēneši, un ļoti iespējams, ka Kiprā februārī startēs trim cipariem rakstāms spēlētāju skaits.

Pašlaik 11. Vidzemes un 6. Latvijas ziemas čempionātiem ir reģistrējies nebijis dalībnieku skaits - 96 golferi. Taču apaļā simta robežas sasniegšanai ir visas iespējas, jo vēl ir rezervē divas istabas, lai noapaļotos līdz 100. Ja kāds jūt, ka grib piedalīties tik vēsturiskā notikumā, bet pagaidām vēl nav reģistrējies, droši var pieteikties Aināram Počam.

Būs vietā atgādināt, ka sacensības notiks gan neto, gan sitienu spēles ieskaitē, lai katram būtu iespēja piedalīties cīņā par vietu uz pjedestāla kādā no četrām nominācijām - pa divām Latvijas un Vidzemes čempionātos.

Laikapstākļu prognozes februāra otrajai pusei pagaidām vēl būs pārāk aptuvenas, bet pašlaik Pafā ir vilinoši +20 grādi.

Īsumā par sacensību kalendāru - 17. februārī lidojums uz Pafu (Pafos) Kiprā. 18. un 19. februārī treniņdienas, no 20. līdz 22. februārim sacensības.

Pēdējās izmaiņas , 18.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē