Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonai labs finišs

Paliekot uzticīga līdzšinējām tradīcijām, Laura Jansone veiksmīgu Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīru aizvadīja sezonas izskaņā, sestdien Apvienotajos Arābu emirātos dalot 15.vietu "Dubai Ladies Classic". Četru dienu summā Latvijas profesionāle nospēlēja ar teicamu -8 zem PAR.

Pēdējā raundā "Emirates Golf Club" laukumā labākais Laurai bija sākums, sešās bedrītēs panākot -3 zem PAR. No bugijiem šoreiz izvairīties gan neizdevās, un diena tika pabeigta ar PAR atbilstošu rezultātu. Tomēr četru kārtu summā nodrošinātais rezultāts jebkurā gadījumā ir izcils.

Par 15.vietas sasniegšanu nopelnītie teju 7000 eiro ļāva Laurai pakāpties uz 91. pozīciju LET sezonas naudas listē. Tiesa, pilnai tūres kartei uz nākamo sezonu LET tūrē bija nepieciešams iekļūt TOP 80, taču tas nemazina Dubaijā sasniegtā rezultāta vērtību. 

Pērn Dubaijā Laura dalīja 23.vietu, tātad šoreiz vienā no vērienīgākajiem LET turnīriem sperts vēl solis uz priekšu.

Uzvaru šogad izcīnīja 19 gadus vecā ASV golfere Angel Yin, pirmo reizi paliekot nepārspēta tik augsta līmeņa profesionāļu turnīrā. Trīs labākās golferes nospēlēja ar -15 zem PAR, un pārspēlē labākā bija Yin.

"Dubai Ladies Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē