Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Dubaijā tuvu līderēm

Vienu no līdzšinējā profesionāles karjerā labākajiem raundiem ceturtdien Dubaijā izspēlēja Laura Jansone, Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā divu dienu summā pakāpjoties uz dalītu 14.vietu. Laurai ir labas izredzes vēlreiz apliecināt, ka "Emirates Golf Club" ir viņai veiksmīgs laukums, kur gūt sezonā labākos panākumus. 

Turnīru Dubaijā Laura sāka ar PAR atbilstošu raundu, kas viņu trešdien ierindoja dalītā 46.vietā. Toties ceturtdien Latvijas golfere nospēlēja no bugijiem tīru raundu un -4 nopelnīja ar četriem bērdijiem. Līdz ar to aktuāls jautājums nebija vis par kata robežu (+1), bet gan attālumu līdz TOP 10 un līderēm.

Pirms sacensību trešās dienas Lauru no TOP 10 šķir viens sitiens, bet vadībā ar -10 izvirzījās 22 gadus vecā Nīderlandes golfere Anne van Dam, kam tūrē ir tālsitējas reputācija.

LET sezonas pēdējā turnīrā, kur balvu fonds sasniedz 436 000 eiro, uzvarētāja kļūs zināma sestdien ceturtā raunda noslēgumā. Pērn Laura Dubaijā dalīja 23.vietu, bet šoreiz saglabā iespēju tikt vēl augstāk.

Lauras spēli piektdien, iespējams, varēs redzēt LET "YouTube" kanālā, kas notikumiem Dubaijā pieslēgsies plkst. 11.30 pēc Latvijas laika. Laura tobrīd būs spēlējusi jau trīs stundas. 

"Dubai Ladies Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē