Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Tiger vieš jaunas cerības

Par Tiger Woods veiksmīgo un sen gaidīto atgriešanos spēlē priecājas ne tikai pats golferis, bet arī televīziju īpašnieki, jo nedēļas nogalē aizvadītais "Hero World Challenge" sasniedza reitingus, kas spēj līdzināties sezonas nozīmīgākajiem turnīriem.

Woods četru dienu summā nospelēja ar -8 zem PAR (69-68-75-68), un tikai mērenāks trešais raunds piebremzēja fantastiskus drīzas nākotnes scenārijus. Tiger dalīja 9.vietu, bet bukmeikeru prognozēs jau panāca turnīra uzvarētāju Rickie Fowler (-18 zem PAR). Likmes par uzvaru 2018.gada "US Masters" abiem golferiem ir vienādas (1/15), un tikpat augstu derību slēdzēji vērtē arī 2017.gadā par tūrē labāko spēlētāju atzīto Justin Thomas.

Savukārt televīziju īpašnieki var berzēt rokas par gaidāmo reklāmas laika pieprasījumu. Lai gan "Hero World Challenge" ir paraugturnīrs ar 18 golferu dalību, sestdienas raundam NBC televīzijjā bija augstāks reitings nekā tūres sezonas noslēguma čempionātam. 

ASV PGA tūres sezona sākās oktobrī, no no deviņiem aizvadītajiem turnīriem "Hero World Challenge" ir visaugstākie reitingi. Tiesa, apvērsumu televīzijas ierastajā lietu kārtībā 41 gadu vecais Woods nesagādāja, jo nedēļas nogalē reitingu līderis NBC bija amerikāņu futbola apskats. Reitingu rezultāts 11,32:1,29 par labu amerikāņu futbolam. 

Woods par saviem nākotnes plāniem bija izvairīgs, taču skaidrs, ka viņa nākamais turnīrs tiks gaidīts īpaši, un ASV televīzijas reitingi var piedzīvot vēl vienu kāpumu.

Pēdējās izmaiņas , 06.12.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē