Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Gaidīta atgriešanās

Jau 10 mēnešu pagājis, kopš Tiger Woods pēdējo reizi piedalījies sacensībās, bet nu vairs tikai nedēļa atlikusi, līdz 14 "Major" titulu īpašnieks spēlēs "Hero World Challenge" Bahamu salās, kur pats ir namatēva lomā. Bukmeikeri jau konstatējuši, ka daudzi ir gatavi likt likmes uz Woods vēl vienu "Major" uzvaru jaunajā sezonā.

Pirmo reizi pēc dažādām likstām bagātiem trim gadiem Tiger pašlaik nekas nesāp, pastāstīja bijušā pasaules ranga līdera paziņa Jason Day. Woods atgriezīsies spēlē pēc četrām muguras operācijām un tukšas sērijas, kopš 2013.gada beigām piedaloties tikai 19 sacensībās. 

Arī pērn Woods spēlēja "Hero World Challenge", pēc izlaistiem 16 mēnešiem ieņemot 15.vietu 17 dalībnieku konkurencē. Lai gan arī šoreiz nav pamata rožainām cerībām, pieprasījums uz likmēm par 41 gadu vecā Woods uzvaru nākamgad kādā "Major" turnīrā jau ir sasniedzis tādu līmeni, ka bukmeikeri derību kārajiem nesola vairāk par 20-1. 

Šogad janvārī Woods atgriezās ASV PGA tūrē, kur pirmajā turnīrā nepārvarēja katu, bet turpinājumā Dubaijā izstājās pēc pirmā raunda 77 sitieniem un devās pie ķirurgiem, lai aprīlī veiktu trijos gados ceturto muguras operāciju.

Day uzskata, ka Tiger varētu atgriezties ar labu rezultātu, jo "Hero World Challenge" formāts bez kata ir piemērots spēlēšanai bez stresa,

Pēdējās izmaiņas , 22.11.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē