Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Turnīrs daudzpunktam

Tradicionālā Viktorijas ielas kausa izcīņa svētdien kļuva par šogad, visticamāk, pēdējo "Viesturos" aizvadīto turnīru, kas gan vēl nenozīmē golfa spēlēšanas noslēgumu Jaunmārupes pusē. Laukums turpinās darboties, kamēr laikapstākļi būs pieskaitāmi rudenīgiem, nekļūstot pārmēru ziemīgi.

Golfa spēlētājiem bagātā Viktorijas iela jau padsmit gadus var lepoties ar savu turnīru, kas šoreiz pulcēja vairākus desmitus dalībnieku. Ja ne dažbrīd sparīgākais vējš, kas ierasti brangāk pūta, katram golferim spēlējot pretvēja bedrītēs, laikapstākļi novembra sākumam bija gandrīz mīlīgi. Turklāt šoreiz spēlētājiem nebija laukumā daudz jālauza galva par pareizās nūjas izvēli, jo nolikums faktiski nozīmēja Putera +1nūjas turnīru, kas tika izspēlēts stableford formātā.

Brīvā nūjas izvēle visbiežāk bija par labu kādam vidusmēra dzelzim, tomēr uzvarētāju somas saturs lika aizdomāties, vai tas nav jau novecojis standarts.

Dāmu konkurencē nepārspēta palika Daiga Puisīte ar 28 punktiem un viena punkta pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm Lidiju Gavrilovu un Kristīni Marksu. Uzvarētājas puterim pārinieks bija hibrīda nūja, kas itin labi tika galā ar universāliem pienākumiem, kas citkārt tiek uzticēti dažādām citām nūjām.

Kungiem labāko handikapu grupā uzvaru izcīnīja Vjačeslavs Kuziščins ar 25 punktiem un HCP nodrošinātu minimālu pārsvaru pār Krievijā biežāk spēlējošo Sergeju Švedovu. Kuziščinam savu veiksmīgo nūju kombināciju gan izdevās neatklāt, jo uzvarētājs mājup devās vēl pirms svinīgajām ceremonijām un orgkomitejas galvenā pārstāvja Kārļa Cinīša seniora īstenotās laureātu sveikšanas un balvu pasniegšanas.

Savukārt kungiem otrajā grupā Romāns Olimpijuks bija labākais ar rezultātu, kāds dažkārt nodrošina godalgas arī 14 nūju turnīros. Uzvarētājs somā bija licis ne gluži draiveri, bet tomēr pamatīgu nūju, uz ko paļauties distances iegūšanai. Pirmās vietas ieguvējs gan atzina, ka līdz ar to ap grīniem spēlēšana nebija pati ērtākā, tomēr 35 punktu iegūšanai atbilstoša.

"Viesturu" laukums spēlētājus gaida arī turpmāk visas nedēļas dienas, izņemot pirmdienas.

Pēdējās izmaiņas , 05.11.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē