Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Abudabī rīta putniņiem

Rudens tālākā puse ir spraigākais sezonas posms Dāmu Eiropas tūrē (LET), kur Latviju pārstāv Laura Jansone. Latvijas profesionāle LET turnīru Abudabī trešdien sāks, kad mūspusē rīta gaiļi vēl neliksies ne zinis par pagurušo Helovīna svinētāju modināšanu, un arī Emirātos vēl nebūs situsi septītā rīta stunda.

Sacensības Abudabī ar vairāk nekā pusmiljona eiro balvu fondu ir viens no finansiāli jaudīgākajiem LET sezonas turnīriem, līdz ar pulcējot spēcīgu dalībnieču sastāvu. Visas turnīra dienas tā norisei varēs sekot LET Youtube kanālā, tiesa, ne gluži no paša raunda sākuma, tādēļ Lauru trešdien ir izredzes ieraudzīt ja nu vienīgi pāris pēdējo bedrīšu izspēlē. Taču nākamās dienas, cerams, arī pēdējos divos raundos piektdien un sestdien Latvijas golferes gaitas gūs plašāku atspoguļojumu.

Laura turnīru Abudabī raksturojusi kā vienu no saviem iecienītākajiem, lai gan pērn tieši šajā emirātā viņai bija sezonā pieticīgākie panākumi. Pozitīvu noskaņojumu un enerģiju Laurai šoreiz, cerams, vairos arī tas, ka golfere spēlēs pirmajā turnīrā pēc saderināšanās. 

Veiksmīgi starti Laurai sezonas pēdējos mēnešos tāpat nepieciešami, lai pakāptos augstāk LET naudas listē un stiprinātu labas izredzes spēlēšanai tūrē arī nākamajā sezonā. LET golferes pirms "Saadiyat Beach Golf Club" laukumā paredzētā turnīra piedalījās arī dažādos publicitātes pasākumos, bet īstie pārbaudījumi 126 dalībniecēm sāksies trešdien.

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē