Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Mīļais 11. vuds

Dāmas profesionālajā golfā ierasti biežāk nekā kungi izvelk no somas vudu, tomēr īpašu uzmanību šovasar izpelnījās Michelle Wie, kura PGA čempionātā lika lietā 11. vudu. Nav gluži tā, ka tādu nūju neviens nav redzējis, tomēr daudzus pārsteidza tik negaidīts Wie risinājums.

Nūjas pielietojuma demostrējums 27 gadus vecajai Wie neizdevās izcils - izvēlējusies ar 11. vudu sist otro sitienu no dziļa rafa, golfere bumbiņu gan raidīja vēlamajā virzienā, taču tā palika bunkurā pirms grīna, un PARu saglābt neizdevās. 

Vēlāk žurnālistiem Wie ne bez tielēšanās atzina, ka situsi ar 11. vudu, taču uzreiz piebilda, ka viņai šī nūja ļoti patīk, jo ir viegli vadāma. "Es jums teikšu, ka ar to uzsist ir vieglāk nekā ar 5. dzelzi (bleidu)," viņa piebilda lielas mediju jautrības pavadībā.

11. vudu piedāvā dažādi ražotāji, un lielākā daļa atsauksmju ir pozitīvas par stabilitāti un drošu sišanu, tomēr vienlaicīgi arī atzīmēts, ka bumbiņas lidojums pēc sitiena ar nūju, kuras sejas leņķis ir apmēram 25-30 grādu, vējā kļūst neprognozējams ļoti stāvās trajektorijas dēļ. Turklāt, sitot uz slapju grīnu, var nākties bumbiņu urķēt ārā no pamatīga krātera.

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē