Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sniegu paturot prātā

Rudens turnīru kalendārs vēl ne tuvu nav noslēdzies, bet laika prognozes ar pirmā sniega solījumiem var pamudināt izvērtēt turpmākās iespējas meistarības uzturēšanai. Kopš pirmā novembra aprīkota treniņu vieta būs pieejama "Viesturos", kur varēs sist bumbiņas gan ar tehnoloģiju kontroli, gan bez tās.

"Viesturu" treneris Guntars Dobelis piedāvā kluba mājā ierīkotajā studijā gan apmācības stundas, gan iespēju darboties individuāli. Interesenti būs aicināti iepriekš pieteikties, jo paredzēta viena treniņu vieta, taču tā būs pieejama praktiski visas nedēļas dienas. 

Individuāli varēs darboties arī ar "Flightscope", lai analizētu savu sitienu un veiktu nepieciešamās korekcijas. Tas būs iespējams iepriekš sazinoties ar Dobeli, jo pēc individuālās nodarbības beigām atstāt aparatūru nepieskatītu nevarēs. "Flightscope" lietošanas izmaksas paredzētas ļoti pieejamas. 

Vienlaicīgi gada tumšākā sezona ir piemērota vispārējās formas uzlabošanai. Te varēs noderēt dao mācības pārzinātājs, ar kuru ilgstoši sadarbojas arī Dobelis, un atzinis to par ļoti noderīgu golfā. Vingrošana ķermeņa koordinācijas un līdzsvara uzlabošanai, kā arī ķermeņa dabiskajai uzbūvei draudzīga svinga tehnika ir lietas, kuru noderību ir vērts apsvērt. Interesenti ir aicināti uzrunāt "Viesturu" treneri.

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē