Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Godu turnīrs "Viesturos"

Pacilātā gaisotnē svētdien "Viesturos" risinājās Kluba prezidenta kausa izcīņa, Gunāra Pīlādža 85. jubileju golfiskās noskaņās atzīmējot laukumā maksimāli ietilpstošam spēlētāju skaitam. Uzrunas un laba vēlējumus gaviļnieks uzklausīja gan rīta pusē, gan turnīra noslēgumā, pirms uzvarētāju trofejas saņēma Krištopanu pāris.

Kluba prezidentu nule kā aizvadītajā dzimšanas dienā sveica gan biedru grupas, dzimtas un ģimenes, gan individuāli un korporatīvi sveicēji tiklab publiskās īsākās un garākās uzrunās, kā arī zem četrām acīm.

Pasākumā bija gādāts par profesionālu dzīvās mūzikas pavadījumu, bet golferu kopkoris, godinot jubilāru, vienojās pāris sirsnīgās dziesmās.

Pirms turnīra iesildīšanās lielākoties notika kamīna zonā, kas atšķirībā no netālā treniņgrīna bija pasargāts no debesu slapjuma.

Laikapstākļi nebija tie mīlīgākie, bet golferi ar sparīgu nūju vēzēšanu maisīja gaisa masas, līdz sacensību noslēgumā panāca mākoņu izklīšanu, nodrošinot saviem līdzpilsoņiem saulainu svētdienas pievakari.

Apbalvošanas procedūras šoreiz izvērtās krietni ilgākas, jo pēc atbalstītāju balvām devās ne tikai tradicionālie laureāti, bet arī tabulas arjegarda pārstāvji (Galkins/Priedītis) un 13.vietas ieguvēji (Strīķu ģimene) 32 komandu konkurencē. Tāpat dažādu tālāko un precīzāko sitienu autori balvu sarakstā atzīmējās viens pēc otra.

Taču uzvarētājs jau kopš 2002.gada rīkotajā Prezidenta kausā var būt tikai viens, un varbūt zināmā mērā likumsakarīgi uzvarēja Vilis un Aija Krištopani. Latvijas Golfa federācijas prezidents atzina, ka "Viesturos" ir spēlējis, iespējams, visos Prezidenta kausa turnīros kopš to iedibināšanas pirms 15 gadiem. 

Prezidenta kausa trofeja jau ir acīmredzami apaugusi ar uzvarētāju vārdu zīmītēm, kļūstot par sava veida Latvijas golfa un "Viesturu" vēstures liecību. 

Var tikai pievienoties pasākuma noslēgumā turnīra galvenā vaininieka teiktajam: "Lai jums katram būtu šāda jubileja!". Taču golferi cer vēl jo ilgus gadus rudens sākumā spēlēt Pīlādža kunga rīkotajā turnīrā, par kura raitu norisi šoreiz gādāja viņa dzimtas dažādas paaudzes. 

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē