Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Annai komandas uzvara

Panākumiem bagāts ASV studentu sporta (NCAA) turnīrs šonedēļ izvērtās Annas Diānas Švankas pārstāvētajai Campbell universitātei, kas Ziemeļkarolīnā palika nepārspēta gan komandu ieskaitē, gan svinēja individuālu uzvaru. Anna trīs raundu sacensības noslēdza dalītā 24.vietā.

Komandas treneris John Crooks bija jo īpaši apmierināts tādēļ, ka turnīrs risinājās PGA līmeņa laukumā "Starmount Country Club", kur labam rezultātam nepieciešamas teicamas prasmes visos spēles elementos. Annai piecu spēlētāju konkurencē komandā bija piektais rezultāts +15 virs PAR (75-81-75), bet viņas komandas biedres šoreiz nospēlēja izcili. 

Austrāliete Stacey White izcīnīja pirmo NCAA titulu ar -3 zem PAR, vēl divas uzvarētāju komandas spēlētājas Ayelen Iriziar un Annelie Sjoholm ar +2 dalīja otro vietu, bet pirmo piecinieku noslēdza Desiree Andersson ar +4. 

Savukārt Laila Forstmane bija otra labākā spēlētā Eckerd koledžas komandā, kas vējainos laikapstākļos ieguva 10.vietu turnīrā Floridā. Laila trīs raundu summā nospēlēja ar +43 (82-85-92) un individuāli dalīja 30.vietu.

NCAA turnīru rezultāti

Anna Diāna Švanka

Laila Forstmane

Pēdējās izmaiņas , 05.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē