Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Avotu kauss Jānim Matisonam un Lindai Lapai

Golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras aizvadītajā 10. "Avotu" kausa izcīņā uzvaras laurus plūca Jānis Matisons juniors un Linda Lapa no Valmieras. Sadarbībā ar banku “Citadele" rīkotajā turnīrā pulcējās 24 golferi, kas izspēlēja 18 bedrītes un uzvarētājus noskaidroja HCP neto formātā.

Lieliskā atmosfērā un golfam labvēlīgos laikapstākļos 10. Avotu kausu kungu konkurencē pārliecinoši izcīnīja Jānis Matisons juniors ar 61 neto punktu, otrajā vietā ierindojās Einārs Līsmanis (67 punkti), bet trešajā vietā - Ingars Andževs (67) no Gulbenes.

Dāmām trešo gadu pēc kārtas uzvaru izcīnīja Linda Lapa (72 punkti), otrajā vietā – Iveta Lopatko (75), bet trešajā vietā Vizma Pūce (77).

Turnīra uzvarētājiem bija lieliska iespēja izcīnīt bankas “Citadele” dāvāto X kartes cepuri ar Kristapa Porziņģa autogrāfu un atpūtas kompleksa “Avoti” dāvāto sezonas karti golfa spēlei 2018.gadā, kā arī citas atbalstītāju balvas no atpūtas kompleksa “Avoti” un bankas “Citadele”. Pasākumu atbalstīja banka “Citadele” un atpūtas komplekss “Avoti”.

“Avotu” golfa laukums atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā, tikai trīs kilometrus no Valmieras centra. Laukums nodrošina kā sacensību, tā treniņu iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Informāciju sagatavoja
Ingars Matisons

Pēdējās izmaiņas , 02.10.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē