Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas karte Dīcmanim

"Ozo Golf Club" individuālo sacensību sezonas noslēgumā sestdien uzvaras "Mandatum Life" turnīrā izcīnīja Irina Koldunova un Matīss Mazutis, savukārt bērdiju īpašnieku konkurencē par nākamās sezonas abonementa īpašnieku kļuva Jānis Dīcmanis. Balvas saņēma arī "Ozo" sezonas ranga laureāti.

Mazutis sitienu spēlē kungu konkurencē bija labākais ar 73 sitieniem, trijniekā aiz sevis atstājot Uldi Sangoviču (76) un Kristapu Krištopanu (77). Dāmām Koldunovai tuvākās sekotājas bija Vineta Ruka un Daiga Puisīte, savukārt Marija Luīze Jučmane, būdama juniores statusā, startēja ārpus konkurences. 

Ja sitienu spēlē uzvaras plānus loloja vien retais, tad krietni lielākam golferu skaitam cerības bija iegūt balvu ar labvēlīgas izlozes palīdzību. Kārotākais, protams, bija nākamās sezonas abonements, uz kuru pretendēja vairāki desmiti bērdiju īpašnieku. Te gan jāpiebilst, ka kluba biedriem bija sava bērdiju ieskaite, jo viņiem sezonas abonements kā balva neiederētos.

Abonementa izlozē veiksme uzsmaidīja Dīcmanim, kurš "Ozo" laukumā sastopams itin bieži, un visi viņa nākamā gada green fee jau tagad ir uzskatāmi par segtiem. 

Savukārt "Mandatum Life" atbalstītajā "Ozo" sezonas rangā uzvarētāju balvas saņēma Aija Veisa un Uldis Krauja. Viņiem arī tiek garantēta iespēja "Ozo" kluba veikalā izvēlēties vienu nūju pēc sirds patikas un iegūt to savā īpašumā bez maksas.

Līdz ar to atklāto individuālo klasiskā formāta turnīru kalendārs "Ozo" laukumā ir izsmelts, taču golfa spēlēšana turpināsies vēl labu laiku, un gaidāmas gan komandu sacensības, gan divu nūju kauss.

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē