Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Veselīgi spēlēts

Lieliska septembra diena bija kā radīta "Veselības centra 4" kausa izcīņai, kas svētdien "Viesturos" pulcēja maksimāli iespējamo dalībnieku skaitu un, iespējams, pat mazliet vairāk. Bezvēja golfā vasarīgā siltumā gan tikai retais uzlaboja savus handikapa ierakstus, tomēr labā omā bija ne tikai laureāti un golferi mobilā pitstopa zonā.

Pateicības uzrunās organizatori un uzvarētāji sacīja paldies visām golfa dievībām, kas lietus mākoņus aizvirzīja tur, kur tie vairāk vajadzīgi, un teju seši desmiti spēlētāju varēja izbaudīt spēli labā kompānijā. Turnīra galvenais organizators Ģirts Rēvalds vēl pirms sacensību sākuma tieši golfa sabiedriskās puses izbaudīšanu postulēja  ka "Veselības centra 4" kausa izcīņa galveno vadmotīvu, un pats tam sekoja tik uzticīgi, ka izcīnīja pirmo vietu kungu otrajā handikapa grupā ar 40 stableford punktu guvumu.

Neatsakoties no sasniegtā rezultāta, Rēvalds nekavējās sevi izcelt ārpus iekavām laureātu sarakstā, līdz ar to uz pirmo vietu ar 37 punktiem pakāpās Ingemārs Liakovičus, kurš pēdējais no gaidīšanas listes iekļuva turnīra dalībnieku vidū.

Arī kungiem spēcīgākajā HCP grupā labākais spēlētājs iekrāja 40 punktus - tieši tik apaļš rezultāts pirmo vietu garantēja Jānim Vaišļam ar divu punktu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Vadim Yanov.

Savukārt dāmām vienīgā labāk par savu handikapu nospēlēja 37 punktus guvusī Sandra Berķe, un uzvarētāja atzina, ka viņas panākumā nozīmīga loma ir "Viesturu" trenerim Guntaram Dobelim. Savlaicīgi sev dāvanu vārdadienā dažas dienas pirms zīmīgā septembra datuma pagādāja arī Sandra Strīķe, ar 34 punktiem nodrošinot otro vietu.

Vita Priedīte mazliet atplika no abām Sandrām dāmu konkurencē, toties palika nepārspēta turnīra īpašajā ieskaitē medicīnas jomas golferu konkurencē.

Apbalvošanas pasākums dažādo nomināciju dēļ izvērtās itin garš, un bija arī balva, kuras pasniegšanai komitejai nācās risināt bezprecedenta situāciju. Dāmām konkurējot par tālāko izsitienu, digitālais tālummērītājs apliecināja, ka vienlīdz tuvu karodziņam pēc draiva ir gan Aija Jurģele, gan Skaidrīte Verbicka. Pēc detalizētākas jautājuma izpētes tika secināts, ka tālāku ceļu no tee tomēr veikusi Jurģeles bumbiņa, savukārt Verbicka saņēma gandarījuma balvu par gandrīz tikpat labu mēģinājumu.

Pēdējās izmaiņas , 10.09.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē