Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ar drāmu pārspēlē

Pilna mēroga intrigu svētdien "Ozo" laukumā izbaudīja "airBaltic" Latvijas golfa klubu kausa izcīņas dalībnieki - ja spēlē nepaveicās pašiem, pie 13.bedrītes varēja vērot pārspēli par uzvaru sitienu spēles ieskaitē. Galvenajā HCP neto vērtējumā gan viss bija skaidrs jau pēc rezultātus saskaitīšanas - uzvara "Race to Mīlgrāvis" I komandai.

Andris Keisels, Kristaps Krištopans, Mareks Nemme, Ēriks Eglītis, Nikolajs Keņins un Armands Tripāns bija tas "Race to Mīlgrāvis" I sekstets, kas HCP neto ieskaitē uzvarēja ar summā veiktiem 440 sitieniem. Komplektā ar uzvarētāju lauriem pirmās vietas ieguvēji varēs ceļot ar "airBaltic" uz jebkuru lidsabiedrības galamērķi uz tās rēķina.

Pieci neto sitieni vairāk bija golfa kluba "Odiņi" komandai, balvā saņemot 5000 PINS, kas būtībā ir "airBaltic" lojalitātes programmas norēķinu valūta. Savukārt vēl viens neto sitiens vairāk bija trešo vietu ieguvušajai Ozo Golfa kluba I komandai, kas garantēja sev intriģējošu piedzīvojumu iejusties lidmašīnas pilotu lomā. Turklāt piedzīvojums garantēti drošs gan sev, gan līdzpilsoņiem, jo notiks uz pilotu sagatavošanas trenažiera.

Īpašu notikumu sarūpēja divas komandas - jau pieminētās Race to Mīlgrāvis I un Ozo Golfa klubs I, jo abas sitienu spēlē finišēja ar 484 sitieniem un apsteidza pārējos konkurentus. Tātad uzvarētājs bija jānosaka pārspēlē 13.bedrītē, kurp katra vienība deleģēja vienu savu spēlētāju. Gan "Mīlgrāvja" pārstāvis Andris Keisels, gan Ivars Grunte no "Ozo" grupējuma ar pirmo sitienu bija uz grīna, bet dažādās komforta zonās. Ja Keiselu no bedrītes šķīra kādi pieci metri, tad Gruntes bumbiņa bija piecreiz tuvāk. Taču Keisels nekavējās bērdiju ripinājumu pārvērst lieliskā bērdijā. Ne bez stresa ar to pašu atbildēja Grunte.

Jāpiebilst, ka bedrīte uz 13.grīna bija slīpumā, kas duelantu nervus paplucināja vēl vairāk. Keiselam turpinājums vairs nebija tik veiksmīgs - pēc norauta sitiena bumbiņa ātri atrada dīķi, Grunte tika uz grīna, un pēc vēl viena ūdens Andris apsveica sāncensi ar uzvaru. 

Lai gan hole in one balva pēc rezultātiem nevienam nepienācās, rīkotāji piešķīra arī to. Izlozē Everita Vegere tika pie atpūtas divām personām nedēļas garumā Kiprā 4* viesnīcā "Alexander The Great Beach Hotel". Citi golferi šo viesnīcu labi varēs iepazīt Latvijas ziemas čempionātā, kas notiks no 17. līdz 25. februārim. Mazākas balviņas varēja sapelnīt arī šautriņu mešanā, lai īsinātu laiku, gaidot visu komandu ierašanos pēc sacensību noslēguma, kas tika bagātināts arī ar dzīvo mūziku. 

Laukuma bedrītes šoreiz bija dažādotas, lai rosinātu golferus parādīt visas savas prasmes. Piemēram, 1. un 13. bedrītē spēle bija jāsāk praktiski no zilajām starta vietām, bet 5. un 15. bedrītē - no baltajām.

Pēdējās izmaiņas , 27.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē