Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Nākamajā līmenī Korejā

Zināmas pārdomas par lietu stāvokli Eiropā dāmu profesionālajā golfā raisa Lauras Jansones lēmums paraudzīties tālāk uz austrumu pusi - Latvijas profesionāle piektdien Taizemē pārvarēja četras dienas ilgušo pirmo atlases kārtu Korejas dāmu profesionālā golfa asociācijas (KLPGA) tūrē.

Laura starptautisko turnīru "The Royal Gems Golf and Sports Club" laukumā pabeidza dalītā 8.vietā ar -5 zem PAR - pēc necila sākuma raunda (76) sekoja trīs raundi ar 69 sitieniem jeb -3 zem PAR. Turnīra nolikums paredz, ka otrajā atlases kārtā iekļūst 30% startējušo spēlētāju. Tā kā startēja 41 golfere, vismaz 12 labākās varēs turpināt cīņu otrajā atlases turnīrā, kas paredzēts novembrī.

Otrajā kvalifikācijas kārtā būs iespēja tikt uz izšķirošo kvalifikāciju - arī trešais atlases posms tiks izspēlēts novembrī. 

Nav brīnums, ka dāmu Eiropas tūres (LET) golferes meklē iespējas savu karjeru attīstīt arī citviet, jo LET kalendārā no aprīļa beigām līdz septembra beigām ir tikai četri turnīri, tos skaitā divi "Major", bet tūres visdusmēra dalībniecēm pieejams tikai viens turnīrs jūlijā Taizemē.

KLPGA kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē