Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Uz priekšu Bulgārijā

Lai kā rīkotājiem veiktos ar kārtējo rezultātu publicēšanu, ir skaidrs, ka Latvijas golferes ceturtdien Bulgārijā tika pie uzvaras Eiropas Team Shield čempionāta pirmajā izslēgšanas kārtā un turnīru piektdien turpinās pusfinālā. Savukārt kungu kvartets saglabā izredzes uz 9.vietu.

Pirmās kārtas maču pret Grieķiju latvietes uzvarēja pēc pilnas programmas ar 3:0. Uzvaras vienspēlēs Lindai Dobelei un Annai Diānai Švankai, bet Anna Marksa un Marija Jučmane punktu nodrošināja foursome spēlē.

Dāmām Latvijas pretinieces nākamajā kārtā piektdien būs polietes, savukārt otrā pusfinālā "Pravets Golf Club" laukumā tiksies mājinieces bulgārietes un pērnā gada uzvarētājas turcietes. Individuāli mačus aizvadīs Anna Diāna Švanka un Linda Dobele, savukārt foursome spēlēs Anna Marksa un Marija Jučmane. 

Ar uzvaru izslēgšanas kārtu sāka arī Latvijas kungi, ar 3:0 pārspējot Kazahstānu un saglabājot izredzes uz 9.vietu. Individuāli uzvarēja Reinholds Pīrāgs un Aleksandrs Pāvulāns, tikmēr Roberts Bišs un Dāvis Tunsts bija pārāki foursome spēlē. Finālā par 9.vietu pretinieki būs Maķedonijas un Ukrainas mača uzvarētāji.

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē