Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jūlija finišs

Ar vairākiem turnīriem nedēļas nogalē praktiski tika pavilkta svītra zem jūlija ierakstiem sacensību kalendārā, kas gan vasaras karstumā nenozīmē kādas pauzes iestāšanos. Daudz nozīmīgu turnīru gaidāms arī sezonas turpinājumā, turklāt nepārtraukti viens otram seko mači "Alan Deko" Latvijas match-play čempionātā.

Match-play turnīrā kungiem ir noslēgusies pirmā kārta, tiesa, ne visu maču rezultātu kartītes uzreiz nonāca pie organizatoriem, tādēļ atjaunotajā turnīra sietā ne visi otrās kārtas dueļi ir redzami. Pirmā kārta milzu pārsteigumus nesagādāja, tiesa, galvenie favorīti vēl ir vērotāju no malas lomā, jo iesaistīsies cīņā tikai trešajā kārtā. Augusta pirmajā nedēļā kungiem jāizspēlē otrā kārta, savukārt dāmām pirmās kārtas pēdējā diena ir 10.augusts.

"Ozo" laukumā spēlētājiem un notikumiem bagāta bija sestdiena ar "Ristorante Rossini Grand Prix", pulcējot vairāk nekā simtu spēlētāju. Sitienu spēlē tika fiksēts viens rezultāts zem PAR - uzvaru ar -1 nodrošināja Laila Forstmane. Handikapa konkurencē kungiem ar prāvu stableford punktu guvumu izcēlās arī singla handikapa spēlētāji - spēcīgākajā grupā uzvarēja Vilmārs Jansons (40). Otrā HCP grupā kungiem labākais bija Gatis Kaleinis (39), bet dāmām nepārspēta palika Agita Nitiša (40).

Savukārt "Viesturos" svētdien Sporta bāra "Arēna 29" kausa izcīņā izcēlās uzvarētāja dāmu konkurencē Elita Perta ar 41 punktu. Kungiem uzvaras guva Sergejs Švedovs (neto -5) un Valdis Garoza (37).

Tikmēr nedēļas nogalē Mičiganā Latvija bija pārstāvēta "Symetra" tūres posmā, kur Kristas Puisītes dalība aprobežojās ar diviem raundiem. Pēc 36 bedrītēm Kristas rezultāts bija +4 (75-73), kas viņu ierindoja divus sitienus aiz kata. 

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē