Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa 'randiņš' noslēdzies

Laima Rendez Vous Jūrmala '17 festivāls turpināsies arī svētdien, bet tā golfa sadaļa "Viesturos" noslēdzās jau sestdien, golferiem trijās ieskaites grupās sacenšoties handikapa spēlē un pacietīgi krājot stableford punktus, lai saulaino jūlija dienu katrs pabeigtu pēc iespējas labākā noskaņojumā. 

Spožais "Harley Davidson" pagozējās kā hole in one balva, bet golferiem rokā jaudīgais divriteņu spēkrats nedevās. Īpašajā 7.bedrītē (PAR 3) arīdzan bērdiji palika tikai spēles plānos, bet īgli - klusajās cerībās. Tiesa, Andrejam Blūmenkrancam līdz trāpījumam ar pirmo sitienu pietrūcis pavisam maz - tik, cik šādās situācijās ierasti šķir no pilnas laimes. 

Toties citas cerības vismaz dažiem spēlētājiem piepildījās, ļaujot apsteigt sāncenšus cīņā par galvenajām balvām. Kungiem HCP 0-18 grupā uzvarēja Ēriks Eglītis (38 punkti), aiz sevis trijniekā atstājot namatēvu Artemy Mališkovu (37) un Arvi Didrihsonu (34).

Turpretim dāmām lieliski nospēlēja Linda Asare-Asarovska, nopelnot 39 punktus un laureātu trio finišējot priekšā Lidijai Gavrilovai (36) un Kristīnei Marksai (32). Kungiem otrajā grupā tabulas augšgalā sarindojās Oskars Jonāns (45), Andrey Dyuzhev (43) un Gints Sorokins (37).

Izlozējot ielūgumus uz festivāla noslēguma pasākumu, veiksme bija Jāņa Priedīša sabiedrotā. Izlozēja arī ne vienu vien balvu no organizatoru sadarbības partneriem, kā arī trīs bumbiņas ar Laimas Vaikules autogrāfu.

Kam šoreiz paveicās mazāk, nav pamata ieslīgt rezignācijā, jo vasara turpinās un golfa sezona ir pašā plaukumā. 

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē