Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sākts festivāla noskaņās

Golfu kā lielisku izvēli brīvā laika pavadīšanai piektdien "Viesturos" iepazina līdz šim spēlē mazāk iesaistītas dažādās jomās panākumus guvušas personības, piedaloties "Iesāksim spēlēt" sacensību sērijas turnīrā, kas šoreiz bija īpaši pieskaņots Laimas Rendez Vous festivāla nedēļas nogalei. Rīkotāji bija sagādājuši visu nepieciešamo, tostarp arī lielisku vasaras dienu.

Turnīrā startēja 16 dueti, kuros golfs apvienoja gan mūziķus, gan māksliniekus, mediju jomas lietpratējus un uzņēmējus. Kā jau visās sacensībās, ikvienam bija arī uzvaras griba, tomēr šoreiz tā nekļuva par pasākuma vadmotīvu. Visi izbaudīja patīkami pavadītu laiku un iesācēji tuvāk iepazina spēli, kurā turpmāk, iespējams, būs sastopami biežāk. 

Viss bija pasākuma mērogam atbilstoši ar sarkano paklāju, plīvojošiem atbalstītāju karogiem un meijām rotātu laukumu. Sacensību formāts bija draudzīgs iesācējiem un dažbrīd arī golferiem, kam labākās bumbiņas spēlē komandu cīņā bija jāuzņemas līderu loma. 

Vislabāk veicās Timofejam Kočkinam pārī ar Imantu Bleideli, deviņas bedrītes izspēlējot ar 44 sitieniem un neto 35 sitienu rezultātu. Turpretim otrās un trešās vietas sadalīšanā visu izšķīra zīmes - tās, kas aiz komata. Svetlana Šipkovska un Flēra Robina Sprūde noturējās 0,2 neto punktus priekšā Rolandam Freimanim un Guntaram Ošeniekam. 

Turnīra saviesīgo daļu kuplināja ne tikai apbalvošanas ceremonija, bet arī izsoles. Veiksmīgākie un apņēmīgākie tika gan pie Laimas Vaikules parakstītām golfa bumbiņām, gan nūjas, ar kuru mūzikas dīva šopavasar izpildīja sitienu festivāla prezentācijā "Viesturos". Par īpašās "Ping" nūjas īpašnieku kļuva Normunds Prunte, šķiroties no 250 eiro. Viņš arī bija gādājis par ziediem sava flaita dāmām Dagmārai, Dacei un Marijai.

Ar pateicībām par lielisko dienu uzaicinātie golfa debitanti neskopojās, kas ļauj pamatoti cerēt uz viņu tuvākām attiecībām ar golfu nākotnē.

Golfa iepazīšanas turnīrs bija viens solis nedēļas nogales pasākumu programmā. Nākamais būs jau sestdien, kad "Viesturos" tiksies Golf Laima Rendez Vous kausa izcīņas dalībnieki.

Iepazīšanās turnīra dalībnieki arī notestēja "Harley Davidson", kas būs hole in one balva turnīrā sestdien. 

Pēdējās izmaiņas , 24.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē