Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras mediums

Nedēļas nogalē aizvadītie turnīri iezīmēja aritmētiskās vasaras vidu - vēl pusotrs mēnesis atlicis, lai piepildītu šīsvasaras plānus un sasniegtu gaidītos rezultātus, ja tas nav izdevies jau līdz šim. Sestdien un svētdien laureātu saraksts papildinājās gan "Ozo" laukumā, gan "Viesturos".

Astoto reizi svētdien "Viesturos" risinājās "Signum" kausa izcīņa, kas iekļauta gan Lielās gada balvas vērtējumā, gan kļuvusi par vienu no sezonas tradicionālajiem turnīriem. "Viesturiem" neierastāks bija sacensību formāts, jo dāmas šoreiz vērtējumā netika nošķirtas no kungiem, un divas ieskaites grupas stableford punktu spēlē noteica tikai pēc spēlētāju handikapa.

Nullei tuvāko handikapu grupā vislabākie panākumi bija Arvim Didrihsonam, kurš ar 38 punktiem gan uzlaboja savu HCP, gan par vienu punktu apsteidza otro vietu ieguvušo Vadim Yanov. Stabilitāti apliecināja Aldis Puisītis, ar apaļiem 36 punktiem noslēdzot laureātu trijnieku.

Rīkotāji nolikumā bija iekļāvuši punktu, kas vienāda punktu skaita gadījumā uzvarētāju paģērētu noteikt pārspēlē, nevis pēc kādiem papildu rādītājiem. Tomēr šoreiz cerētā golfa izrāde izpalika, jo arī otrajā grupā uzvarētājs bija skaidrs pēc rezultāta kartītes pierakstiem. Ar 38 punktiem uzvarēja Andris Elksnis, otrais ar 37 punktiem bija Arnis Pekša, kamēr uz trešo vietu pakāpās Vitālijs Gavrilovs (35).

Savukārt "Ozo" laukumā aizvadītajā Kapteiņu kausa izcīņā sitienu spēles ieskaitē izcēlās Kristaps Krištopans, četru bērdiju raundā vienīgais laukumu izspēlējot zem PAR (-1). Kungu konkurencē HCP neto ieskaitē viņš bija trešais aiz Chae Wanki un Andreja Peredistija. 

Dāmām Kapteiņu kausu ar 39 stableford punktiem nodrošināja Anita Grīnberga.

Jau pēc pāris dienām daudzi nedēļas nogales turnīru dalībnieki tiksies "Ozo" laukumā pirmo reizi sarīkotajā Latvijas midamatieru un senioru "Open" turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē