Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Samam trešā, Taukačam otrā RTM uzvara

Aizvadītie pēdējie divi RTM turnīri spīdēt ļāva Normundam Samam un Jānim Taukačam. Trešdien turnīrā bija šīs RTM sezonas tūres dalībnieku rekords trešdienas turnīros – 28 golferi.

Sams precīzs uz grīna, Nemme norok pēdējo bedri

Marsels Vapne un Mareks Nemme, divi vīri, kas dalīja otro vietu turnīrā, līdz pat pēdējam brīdim kluba mājā nervus kutināja “Yellow forward” turnīra uzvarētāja nervus. Normunds Sams netipiskajā tee pozīciju turnīrā spēja demonstrēt lielisku sniegumu uz grīna – daudzie veiksmīgie puti viņam jau no pirmās bedres – birdie deva līdera pozīcijas, kuras Sams nosargāja līdz pat beigām. Gala rezultātā -2. Kopā raundā, trīs bērdiji. Savukārt Marsels savu otro vietu nosargāja uz 18. bedres, kur izglābās ar bogey, savukārt Nemme savu iespēju par uzvaru vai pārspēli ar Samu tur nopūdelēja, nopelnot double bogey.

Taukačs piesakās uz TOP10 

Savukārt svētdienas turnīrs “Middle cup” pēc 11. Latvijas midamatieru čempionāta bija skaitliski vismazāk pārstāvētais šogad – 8 dalībnieki. Rezultāti gan tika sasniegti vērā ņemami. Otro vietu ar -1 sadalīja Vilis Krištopans un Reinholds Pīrāgs. Vilis laukumu stroke vērtējumā veica ar 75 sitieniem, Reinholds ar 72. Savukārt savu otro uzvaru šosezon RTM izcīnīja Jānis Taukačs, kurš HCP neto nospēlēja pārliecinoši -2. Interesanti, ka tūres Islandes pārstāvis Sigvaturs Bjarnasons bija neapstrīdams līderis pēc deviņām bedrēm ar -5 (!), bet atlikušajā laukuma daļā nokrita līdz +1.

Normunda trešā uzvara šosezon (vairāk nev nevienam), viņu ierindo ceturtajā vietā kopvērtējumā. Savukārt Jānis ar divām uzvarām un vienu otro vietu klauvē pie labāko desmitnieka.

Nākošais RTM posms būs VIESTURU golfa laukumā! Green fee – 20EUR. Šīs būs sezonas otrais izbraukuma posms. Pirmais - "Reiņa trasē" - tur uzvaru izcīnīja Edmunds Jansons.

27. posms /12. jūlijs (trešdien), 15:00 / GK Viesturi
New Marupe Open
Atbildīgais: Uldis Sangovičs
Kods: 25432482

Informāciju sagatavoja: Armands Tripāns

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē