Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Midamatieru tituli sadalīti

Nacionālajā midamatieru čempionātā sestdien "Ozo" laukumā galvenās balvas izcīnīja golferi, kuru vārdi čempionu listē parādās ne pirmo reizi. Kungiem labākais divas dienas ilgušajā turnīrā bija Aleksandrs Pāvulāns, turpretim dāmām trešo sezonu pēc kārtas nepārspēta palika Vineta Ruka.

Pāvulāns labāko rezultātu (81) sasniedza čempionāta pirmajā dienā, kad tika spēlēts no tālākajiem tee. Līderpozīcijās 2015.gada čempions Pāvulāns noturējās arī sestdien, sasniedzot dalītu otro rezultātu (74), kas uzvarētājam nodrošināja trīs sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Kristapu Krištopanu (83-75). Uz trešo pozīciju ar dienas labāko raundu pakāpās Nikolajs Keņins (88-73).

Spraiga konkurence par uzvaru bija arī dāmām - Ruka pēc pirmā raunda vienu sitienu zaudēja Daigai Puisītei, tomēr sestdien bija pārāka un apsteidza otrās vietas ieguvēju summā par trīs sitienu tiesu.

Vienlaicīgi sestdien notikušajā "G4S Open" trijās ieskaites grupās handikapa spēlē uzvarēja Māris Gulāns, Andris Kliests un Hsu Chiu-Yueh. Kungiem labāko handikapu grupā par uzvarētāju kļuva arī midamatieru ieskaitē spēlējušais Māris Gulāns, bet aiz viņa otro vietu ieguvušais Rūdols Ķelle startēja "Open" turnīra ieskaitē.

Midamatieriem jau drīz būs revanša iespēja - jūlija vidū "Ozo" laukumā risināsies pirmais midamatieru un senioru "Open".

Tikmēr profesionāļu konkurencē tuvu kata pārvarēšanai LPGA tūres posmā bija zem PAR nospēlējusī Krista Puisīte, kam divu raundu pabeigšanai negaisu dēļViskonsinā  bija vajadzīgas trīs dienas. Pēc pirmā raunda -1 sekoja vēl -1 nākamajās 15 bedrītēs un pozīcija vienu sitienu zem kata robežas. Pēdējās trijās bedrītēs viens bugijs rezultātu raundā padarīja atbilstošu PAR, bet no kata Latvijas profesionāli līdz ar to šķīra divi sitieni.

Divus sitienus aiz kata palika arī Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Taizemē, divu dienu summā nospēlējot ar +9 virs PAR (75-78). 

LET posma REZULTĀTI

LPGA posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē