Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Senioru "Open" no dzeltenajiem tee

Visu šo nedēļu un vēl pirmdien nolikumam atbilstoši golferi var pieteikties pirmo reizi rīkotajam Latvijas midamatieru un senioru "Open", kas "Ozo" laukumā risināsies no 18. līdz 20. jūlijam. Pēc dažādu viedokļu uzklausīšanas pieņemts lēmums, ka sportiskas konkurences interesēs visi vīrieši turnīrā spēlēs no dzeltenajām starta vietām.

Pēc diskusijām un dažādu argumentu izvērtēšanas lēmums par vienotām starta vietām pieņemts tādēļ, lai primāri atbalstītu to senioru vēlmes, kuri golfā kā sporta veidā grib sacensties trīs dienas arī midamatieru jeb 30+ vecuma golferu konkurencē, paskaidroja LGF prezidents Vilis Krištopans. 

Savukārt senioriem papildus 50+ grupai ir vēl divas ieskaites grupas 65+ un 75+, kas spēlēs nevis trīs, bet divas dienas. Taču arī 65+ golferu grupā ir spēlētāji, kas grib sacensties trīs dienas. 

Sagaidāms, ka laukums no dzeltenajiem tee būs apmēram 400 metru garāks nekā distance būtu no zilajām starta vietām. Rīkotāji rēķinās, ka tādējādi tāpat izšķiroša labāko spēlētāju noteikšanā būs meistarība īsajā spēlē, tādēļ ir iespējams nodrošināt taisnīgu konkurenci visiem no vienotām starta vietām.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē