Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Woods nedienas turpinās

Ne tajā gaišākajā dzīves posmā nonākušais Tiger Woods pirmdien atzina, vērsies pēc medicīniskas palīdzības, lai rastu izeju no situācijas ar dažādu medikamentu lietošanu un problēmām ar likumsargiem. Maijā Woods pastāstīja, ka viņam jau ceturto reizi veikta muguras operācija, pieliekot punktu cerībām par sezonas turpinājumu golfa laukumā.

Woods lieto dažādas zāles muguras sāpju un bezmiega dēļ, un tieši ar ārstu izrakstītu medikamentu iedarbības efektu viņš izskaidroja nonākšanu policijas rokās 29.maijā, kad 14 "Major" turnīru uzvarētājs Floridā naktī tika aizturēts pēc gulēšanas pie sava "Mercedes" stūres ceļmalā. Testi apstiprināja, ka alkoholu viņš nav lietojis, tomēr tiesa 9.augustā skatīs Woods lietu, jo, iespējams, viņš neatļauti sēdies pie stūres medikamentu ietekmē.

Ziemeļamerikā prognozē, ka Woods lieta varētu tikt pārkvalificēta no auto vadīšanas apreibinošu vielu ietekmē par nevērību uz ceļa, taču arī tāds pavērsiens nozīmēs sodu un pārbaudes laiku, kā arī pienākumu apmeklēt labošanās kursus.

Pērn decembrī Woods atgriezās spēlē, bet uz īsu brīdi, jo 41 gadu vecais golferis piedalījās tikai trijos turnīros. PGA tūres turnīros Woods nav uzvarējis kopš 2013.gada, bet pēdējais viņa "Major" tituls tika iegūts 2008.gadā "US Open". Woods rēķinā ir 79 uzvaras PGA tūrē, par trim mazāk nekā absolūtajam rekordistam Sam Snead. 

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē