Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionu gaidās

Visiem golfa cienītājiem, kuri Latvijas amatieru čempionāta norisei seko līdzjutēju lomā, ir pamats justies apmierinātiem, jo pirms svētdien gaidāmā izšķirošā raunda saglabājas intriga cīņā par čempionu titulu, kuru atvēlēt kādam neviens vēl nesteidzas. Uzvarētāji "Ozo" laukumā kļūs zināmi svētdien pievakarē.

Kungiem līderis pēc divām dienām un izspēlētām 36 bedrītēm ir kopš 2014.gada neuzveiktais Roberts Eihmanis ar +10 virs PAR. Tuvākais konkurents Kārlis Broders atpaliek divus sitienus un dala otro vietu ar Rūdolfu Ķelli. Šis trio svētdien pēdējais dosies laukumā vienos dienā, tomēr ir vērts paturēt prātā, ka necik tālu nav tuvākie konkurenti. Četrus sitienus aiz līdera ir Reinholds Pīrāgs un Kristaps Krištopans, kā arī priekšpēdējā flaitā spēlēs vēl vienu sitienu vairāk divās dienās veikušais Aleksandrs Pāvulāns.

Pēdējais raunds allaž ir īpašs, jo psiholoģiskā noturība kļūst vismaz tikpat svarīga kā spēles prasmes, un līderu nerviem pārbaudījums ir vēl jo lielāks.

Otrā kārta pagādāja arī divus īglus spēlētājiem, kas ir tuvāk līderu galam. HCP neto ieskaites līderis Dāvis Tunsts ar trim sitieniem izspēlēja 4.bedrīti (PAR 5) un dala 7.vietu, savukārt dalītā 15. pozīcijā ir Atis Irbe, kam 17. bedrītē pietika ar diviem sitieniem.

Dāmu konkurencē līdere Anna Diāna Švanka (+2) var justies drošāk, taču nepavisam ne bezrūpīgi. Tuvākās konkurentes Lindas Dobeles rēķinā ir septiņi sitieni vairāk, bet abu amerikāņu cīņu par noslēgtu vēl ir priekšlaicīgi pasludināt. Lieliska turnīra otrā kārta bija Indrai Eniņai - dienas otrais labākais rezultāts (76) un summā 3.vieta ar +16.

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē